Great Place to Work emblem 2022-2023

Senior processingenjör

Kan du inte dricka kaffe – eller andra drycker – utan att börja fundera på enhetsoperationer? Har du svårt att låta bli att koppla nederbörden aggregationstillstånd till hur tryck och temperatur varierar med höjden i atmosfären? Drivs du, dessutom, av att leda eller delta i design och digitalisering av industriella processer? Och blir du inspirerad av att arbeta både med teknik och med människor? Läs vidare!

Det här blir din roll
Vi befinner oss i en spännande fas där vi tillsammans siktar beyond tomorrow, därför söker vi nu en specialist inom industriell processteknik. Att vara navet i ett fantastiskt samarbete mellan kunder, kolleger och andra leverantörer är en självklarhet för dig och något som ger dig energi. Du är också intresserad av att leda samt arbeta med dimensionering och optimering av processtekniska anläggningar.

Du kommer bl.a. få:

  • Genomföra förstudier, skriva kravspecifikationer och ta fram funktionsbeskrivningar.
  • Designa och optimera processtekniska anläggningar.
  • Tillämpa processteknik av material och värmebalanser.
  • Genomföra upphandlingar och tekniska inköp.

Så här kommer du att briljera
För att trivas hos oss och i den här rollen så tror vi att du är en teknisk kunnig person som kan leda tekniska projekt med avseende på till- och ombyggnader i processindustri. Du kan hantera olika discipliner (mek, el, automation, instrument, processdesign, bygg).

Du gillar att driva arbetet framåt och kan även leda andra i arbetet.

  • Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande och minst tio års industriell erfarenhet.
  • Du är teknisk kunnig inom processdesign och ytterligare en disciplin.
  • Du gillar att driva arbetet framåt och kan även leda andra i arbetet.
  • Du har erfarenhet av projekt- eller uppdragsledning och/eller mentorskap.
  • Du behöver kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Christian Johansson på 076 77 99 457 eller christian.johansson@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Stockholm,Göteborg,Lund

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Briljant affärsutvecklare inom automation sökes!
Technology
Ingenjör till processindustrin mot data och digitalisering
Technology
Expert inom cybersäkerhet
Technology

Mer om livet på Plantvision