Great Place to Work emblem 2022-2023

Ingenjör till processindustrin mot data och digitalisering

Vill du jobba med script och konfiguration? Har du tänkt ”tänk om det fanns ett program som alla kunde arbeta i tillsammans, där informationen delades direkt, där data bara behövs matas in en gång, där förändringar loggas när och av vem och där man kan arbeta från tidig idé till drift?” Vi har det – och nu söker vi fler som vill arbeta i det!

Det här blir din roll
Hos oss kommer du få bidra med nytta hos våra kunder varje dag. Du kommer få dyka ner i en programvara som ligger till grund för hela produktionsanläggningens livslängd, där du får vara med från skiss till avveckling. Tillsammans med kompetenta kollegor hjälper ni, med er expertis, våra kunder att utvecklas och förbättra deras verksamheter varje dag. Vi söker dig som vill utvecklas (och aldrig bli fullärd!) inom konfigurering och anpassning.

Hos oss kommer du bl.a.:

  • Konfigurera och ta fram script som automatiserar kundens arbete. Mycket av anpassningen sker via script snarare än programmering, men det går även att göra plug-ins i .Net.
  • Tillsammans med kund diskutera olika arbetsflöden och integrationer med andra system.
  • Utveckla dina programmeringskunskaper i ett spännande program som ersätter AutoCAD och Excel – där det inte finns några gränser!

Nyfiken och vill höra mer? Här kan du lyssna på när Filip och Andreas från teamet pratar om sina erfarenheter från underhållsvärlden.

Så här kommer du att briljera
Vi är bäst när vi är schyssta. När vi är schyssta mot varandra så mår vi bättre, tänker bättre och presterar bättre. Om du tycker att det är roligt att samarbeta, brinner för att lära dig nya saker och är en person som inte väntar på att saker ska komma till dig utan tar egna initiativ för att komma framåt – då ser vi stor potential i dig!

För att lyckas i rollen tror vi att:

  • Du har några års erfarenhet inom konstruktion, processanläggningar, underhåll eller liknande.
  • Du är van vid att jobba med Excelmacron eller liknande, antingen något du gjort i arbetet eller på fritiden.
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
  • Du är naturligt organiserad och noggrann, eller har lärt dig arbeta på ett sådant sätt.
  • Generella CAD-kunskaper är en merit men inget måste – du lär dig av oss!

Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

Vi är inte som alla andra – vi är unika med vår djupa kompetens och branschkunskap i kombination med vår varma passion och vår gemenskap som värnar om varje individ. Vi är en arbetsplats som är mer än bara jobbet. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har ett engagemang utöver det vanliga, och älskar att dela med oss av våra briljanta tankar. Vi går in i det vi tror på, och vi gör det helhjärtat. Vi har energin hos det lilla företaget kombinerat med lugnet bara ett bolag med vår långa erfarenhet kan känna. Vi vill utvecklas. Vill framåt. Tillsammans för en bättre morgondag, det är Team PV.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Robert Velén på 072 521 69 31 eller robert.velen@plantvison.se.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Stockholm

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Briljant affärsutvecklare inom automation sökes!
Technology
Ingenjör till processindustrin mot data och digitalisering
Technology
Expert inom cybersäkerhet
Technology

Mer om livet på Plantvision