Vem vill du vara imorgon?

Om du vill vara den som utvecklar framtidens industri tillsammans med branschens skarpaste hjärnor – då är det här du ska vara. 

People talking in a crowded restaurant

Om du dessutom är en person som alltid gör ditt bästa för att göra dina kollegor och dig själv lite bättre – ja, då har du verkligen hittat hem. Välkommen till oss på Plantvision!

Smiling woman and man in conversation

Tillsammans är vi plantvision

Det här får du hos oss varje dag

Du får något annorlunda. Vi tycker nämligen att vi skiljer oss en hel del från traditionella konsultbolag. Något som kanske inte passar alla, men som passar oss och de vi är. En kultur som sticker ut. Vissa pratar om att en kultur sitter i väggarna. Om vår hade gjort det hade vi haft mjuka väggar.

Vi är själen i bolaget

Från första stund du kliver in på våra kontor upplever du vår varma kultur. Vänlighet och kamratskap genomsyrar det vi gör. Vi som varje dag gör vårt bästa för att göra oss till de bästa. Vi som kommer till jobbet med ett leende sparat särskilt åt våra kollegor och kunder. Vi anstränger oss för att alla ska få stödet de behöver för att lyckas. Tillsammans är vi Plantvision. 

lär av de bästa

Hos oss får du lära dig av de bästa i världen inom våra områden. Vi är genuint intresserade av det vi arbetar med. Det är ingen fasad. Vi är nördar och stolta över det. Vi älskar att försöka hitta de mest effektiva sätten som hjälper våra kunder att hitta lösningar de inte trodde fanns. Bli en del av oss och få chansen att utvecklas tillsammans med de bästa.

Vi delar med oss

Här får du dela med dig av just din kunskap. Vara med och bidra till att vi tillsammans blir bäst på det vi gör. Det är ju när kunskap lever, när den delas, som vi blir starkare. Den hjälper oss att ständigt röra oss framåt. Ta täten. Precis som en hjärna, där alla synapser är sammankopplade, samverkar vi och blir bättre. Tillsammans går vi inte att stoppa!

våra ledare bryr sig

Vi tycker som sagt inte att vi är som andra konsultbolag. Hos oss får du ledare som bryr sig om varje individs önskemål och drömmar. Det är inget vi bara säger. Vi är genuint nyfikna på det du gör och hur du vill utvecklas hos oss. “Frihet under ansvar” är ett slitet uttryck, men det säger trots allt mycket om hur vi jobbar. Du är viktigast för oss. Det är stora ord, det vet vi. Men vi vet också att vi kan leva upp till dem. 

Utöver detta lovar vi även fantastiska förmåner

Flexibelt arbete

Många av de uppdrag vi har kan till viss del skötas på distans, varifrån du helst jobbar. För att skapa ännu mer flexibilitet får du som nyanställd 3000 kr att köpa utrustning för som gör det enklare för dig att jobba från där du önskar. Som medarbetare får du sedan årligen 2000 kr som du kan använda för att hålla ditt flexibla kontor uppdaterat.

FLEXIBEL SEMESTER

Varje år får du 30 semesterdagar att ta ut när det passar dig bäst. 

SOCIALA AKTIVITETER

Vår gemenskap är grunden för vilka vi är och vill vara. Till vardags finns digitala hjälpmedel men vi tar alla tillfällen vi kan att träffas och umgås. I kalendern dyker det regelbundet upp inbjudningar till events och roliga aktiviteter.  

Skräddarsydd utveckling

Din utveckling är viktig för oss – och den sker konstant, hela tiden. Genom kontakt med kollegor, dina uppdrag ute hos kund samt interna och externa utbildningar ges du möjlighet att boosta din karriär dit du vill ta den. Kunskap får vi aldrig nog av! 

FRISKVÅRD

Tennislektion, gymkort, dietist eller kanske en danslektion? För 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag finns det mycket du kan göra och välja bland.

FÖREBYGGANDE HÄLSOINSATSER

Vi ska må bra! Därför kan du, om du vill, göra årliga hälsoundersökningar via Werlabs. Behöver du prata med någon finns det samtalsstöd att få via Euroaccident. 

STÖD TILL FÖRÄLDRAR

Jobbet som förälder är viktigt! Du ska kunna fokusera på nytillskottet utan att känna av det för mycket ekonomiskt. Därför toppar vi din föräldrapenning med ett extra ekonomiskt stöd för att underlätta under föräldraledigheten.  

TJÄNSTEPENSION
Självklart får du av oss en tjänstepension. Inte nog med det, vi erbjuder också olika typer av försäkringar du kan välja mellan – allt ytterst förmånligt för dig. Vill du ha rådgivning så löser vi det också, allt i samarbete med Söderberg & Partners.
MILJÖ OCH HÅLLBARHET

Vi beräknar våra utsläpp & klimatkompenserar i certifierade projekt för de utsläpp vi inte kunnat undvika. Du kan bidra till klimatmålen genom att åka kollektivt till kund & uppdrag, så bidrar vi med biljett & dubbel restidsersättning till dig. På så vis hjälps vi åt, för framtiden & en mer hållbar morgondag.

rekryteringsbonus

Tillsammans är vi starkare. Tillsammans har vi ett fantastiskt nätverk av potentiella framtida kollegor. Kommer du med ett tips som leder till anställning så får du 15 000 kr i bonus!  

Plantvision firar utmärkelsen som en av Sveriges bästa arbetsplatser

Great place to work 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, and beyond

Går det att mäta trevlighet? Nja, kanske inte. Men vi tror ändå att det säger ganska mycket om vår kultur att vi har sju år av Great Place To Work-certifieringar. Sedan två år tillbaka hittar du oss dessutom på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser och Sveriges Karriärföretag.

People talking in a crowded restaurant

Några av
våra grymma
medarbetare

Vi är övertygade om att varenda en av våra medarbetare sitter på fantastisk kunskap och unika erfarenheter som gör oss som företag bättre. Här berättar några av dem hur det är att jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Modern woman consultant in discussion
Smiling people looking on a snowy street
Modern woman consultant in discussion
Smiling people looking on a snowy street
Hjälp oss
bygga framtiden!
17 lediga jobb

just nu