Skandinaviens ledande konsultföretag inom förbättringar av den operativa verksamheten

Vi fokuserar på att hjälpa kunder som vill skapa mervärden genom att driva förändringsarbeten. Vi kombinerar branschkunskaper och digitalisering med expertis och ’project excellence’. Våra kunder kan förbättra sin produktivitet och flexibilitet utan att behöva kompromissa med kvaliteten och regelefterlevnaden.

Vi har ett kundcentrerat och integrerat angreppsätt som hjälper dig att förändra och förbättra tillverkningsprocesser, laboratoriedrift och kvalitetsarbete. För att kunna infria detta löfte tillhandahåller vi konsulttjänster och andra professionella tjänster i kombination med marknadens mest kompletta utbud av branschledande lösningar.

I korthet

Omsättning: +300 MSEK

Medarbetare: +220

Grundat: 1999

Branscher: Life Science, Energi, Processindustri & Verkstad

Geografi: Norden

Great Place to Work: 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024

Partners: AspenTech, Siemens, Thermo Fischer Scientific, OSIsoft, Parsec, TraceLink, Swedish Medtech, Swedish Labtech, Läkemedelsakademin, STUNS Life Science. Klimatrapport för 2022 hittar du här

Våra processer

Processer
Project excellence
Skapa goda förutsättningar för förändringsarbetet genom att tillämpa bästa praxis inom projektstyrningen.
Läs mer
Processer
Operational excellence
Uppnå mer hållbara värden genom att hantera projektets livscykel i de tre faserna – utveckla, utföra och realisera.
Läs mer

effektivisering

Effektivitet är nyckeln till konkurrenskraft. Effektivare verksamhet betyder, för oss, större utbyte med lägre resursanvändande. Maximalt kapacitetsutnyttjande med bibehållen, eller ökad, kvalitet är slutmålet i alla leveranser vi gör. För dig som kund betyder ett samarbete med oss att du tryggt kan lita på att vi alltid har din effektivitet i fokus. Oavsett om vi bygger ert kvalitetsledningssystem eller produktionsövervakningssystem.

digitalisering

Manuella arbetssätt och pappers eller excel-baserade lösningar är ett hinder för en effektiv verksamhet. Digitaliserade processer och arbetssätt krävs idag för att vara relevant som producerande företag. Vi hjälper er att digitalisera era flöden genom systemlösningar och konsulttjänster. Men en lyckad digitalisering kräver också en djup förståelse för verksamheten, något våra experter har från många olika branscher och verksamhetstyper. Ett samarbete med oss innebär att du får både tekniskkompetens och standard och regelverkskompetens i kombination med förståelse för best-practise inom din bransch.

kvalitetssäkring

Effektivitet är dock inget utan kvalitet. Vi kvalitetssäkrar din verksamhet, oavsett om det är inom forskning och utveckling, laboratorieverksamhet, produktion eller distributionsverksamhet, genomgenom systemlösningar och konsulttjänster. Oavsett storlek på företag och oavsett bransch. Vi har dessutom djup branschkunskap inom specialiserade och reglerade branscher så som läkemedelsindustri, medicinteknik, biotech, in vitro diagnostik, healthcare compliance eller kärnteknisk verksamhet.

Vi strävar alltid efter att vara bäst i branschen och vår djupa kunskap, beprövade arbetssätt och vilja att ständigt optimera och utveckla innebär en trygghet för våra kunder. Vi finns där vi behövs och vi lämnar inget åt slumpen.

beyond tomorrow

Vi brinner för att hjälpa dig som kund långsiktigt och att skapa hållbara processer, system och relationer samt att kunna leverera det där lilla extra. Vår ambition är att alltid ligga steget före och att alltidha koll på såväl tekniska och digitala lösningar som lagar och regler – så att du kan känna dig trygg. För oss är det viktigt att dela den kunskapen och all erfarenhet vi har för att säkerställa att det blir rätt från början och hela vägen in i mål. Beyond tomorrow betyder för oss att vi har en fot i morgondagen och därför kan vi hjälpa dig som kund att bli långsiktigt konkurrens- kraftig och lönsam.

Ledningsgrupp

Simon Thuresson, CEO at Plantvision AB Simon Thuresson, CEO at Plantvision AB
Simon Thuresson
Chief Executive Officer
Magnus Severin, Chief Sales Officer at Plantvision AB Magnus Severin, Chief Sales Officer at Plantvision AB
Magnus Severin
Senior Advisor
Sofia Folke, Human Resources manager at Plantvision AB Sofia Folke, Human Resources manager at Plantvision AB
Sofia Edenfeldt
Chief Human Resources Officer
Stefan Ylikangas, Chief Financial Officer at Plantvision AB Stefan Ylikangas, Chief Financial Officer at Plantvision AB
Stefan Ylikangas
Chief Financial Officer
David Selin, Chief Operations Officer at Plantvision AB David Selin, Chief Operations Officer at Plantvision AB
David Selin
Chief Operating Officer& Tf. Business Area Manager Compliance
Johanna Folkesson, Chief Marketing Officer at Plantvision AB Johanna Folkesson, Chief Marketing Officer at Plantvision AB
Johanna Folkesson
Chief Marketing Officer
Cecilia Jacobsson, Business Area Manager, Technology at Plantvision AB Cecilia Jacobsson, Business Area Manager, Technology at Plantvision AB
Cecilia Jacobsson
Business Area Manager Technology
Cecilia Fällman
Chief Sales Officer

Kontakta oss

Huvudkontoret hittar du i Kista Science Tower utanför Stockholm. Vi finns även i Göteborg, Lund, Uppsala och Södertälje.