En rekryterings-process i världsklass

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1 (av 5)

Urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.

Steg 2 (av 5)

Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR.

Steg 3 (av 5)

Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4 (av 5)

Erbjudande

Hurra! Om vi har tur är vi en perfekt match för varandra. Då erbjuder vi dig en anställning hos oss.

Steg 5 (av 5)

Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Din första tid hos oss

För att se till att du får bästa möjliga start hos oss sätter vi igång redan innan du börjar. Ja, så snart din signatur är på plats får du din första inbjudan till någon av våra gemensamma aktiviteter. Och när du väl är här kan du räkna med ett trevligt och genomtänkt introduktionspaket i form av interna utbildningar, välkomstprogram och en fadder som kommer att visa dig hur allt funkar. För oss är det otroligt viktigt att du blir välkomnad som en i gänget redan från första stunden du kliver in på något av våra kontor.