INTERAKTIVA
E-UTBILDNINGAR

Bra kontinuerligt lärande är grunden i företag som anpassar sig efter omvärldens snabba förändringar med lätthet. För att möta behoven av morgondagens lärande anpassar Plantvision eAcademy utbildningarna efter individ, roll och organisation.

Våra e-learnings på Plantvision eAcademy möter behoven att genomföra utbildningar när det passar dig, i den takt det passar dig, och ger möjlighet till repetition. Skräddarsy ditt lärande med hjälp av våra paketeringar för att möta behovet hos din organisation.

Framtidens lärande
är on-demand,
kontinuerligt & hållbart

Med dagens fokus på hållbarhet är resande till utbildning en utmaning för många, både ur ett kostnads- och hållbarhetsperspektiv. Våra e-utbildningar är on-demand vilket gör att att du kan gå utbildningen utan att behöva resa, på valfri plats, när det passar dig och i ditt tempo.

Våra paketeringar hjälper dig skräddarsy lärandet och en möjlighet att möta olika organisationers & rollers specifika behov.

Vi erbjuder kompetensutveckling genom skräddarsydda lösningar för din organisation, allt från öppna lärarledda utbildningar till företagsanpassade kurser och som utbildningspartner. Som utbildningspartner hjälper er se över hela organisationens behov och ser till att ni är uppdaterade inom rådande regelverk.

Våra e-learnings

LäkemedelMedicinteknik
GAMP 5
Kvalitetssäkring av datoriserade system
Läs mer

Deltagarnas upplevelser

offert på Flera licenser

Önskar ni köpa in en större mängd utbildningar eller licenser kan ni begära separat offert.

Frågor och svar

Ja absolut, vi tar fram ett anpassat paket för dig och ditt team med utvalda utbildningar, där du som ansvarig kan följa medarbetarnas progression och certifieringar.
Självklart kan vi ordna detta med faktura, hör av dig via vårt kontaktformulär.

Inte i dagsläget men vi arbetar på att utforma interaktiva utbildningar för alla våra utbildningar till e‑learning format.
Om du saknar en utbildning i vårt utbud får du gärna höra av dig till oss med ditt önskemål via våra kontaktformulär.

Vi hjälper dig gärna vidare med att skräddarsy utbildningar som passar just dig och din organisation.

Hör av dig till oss genom att fylla i vårt formulär här, så återkommer vi.