Plantvision
Academy

För att möta behoven av morgondagens lärande anpassar Plantvision Academy sina utbildningar både efter individ, roll och organisation. Vi är ett av Nordens ledande konsultföretag inom Life Science och har en unik branschkunskap och erfarenhet.

Våra utbildningar organiseras ofta med våra samarbetspartners
Läkemedelsakademin, Swedish Medtech & Swedish Labtech.

Våra utbildningar

Lärarledda
UTBILDNINGAR

Våra lärarledda utbildningar genomförs med våra mest eftertraktade konsulter som utbildare, dagar på plats kompletteras med online utbildningar vilket möter…

INTERAKTIVA
E-UTBILDNINGAR

Våra e-learnings på Plantvision eAcademy möter behoven att genomföra utbildningar när det passar dig, i den takt det passar dig, och ger möjlighet till repetition…

SKRÄDDARSYDDA
LÖSNINGAR

Vi erbjuder kompetensutveckling genom skräddarsydda lösningar för din organisation, allt från öppna lärarledda utbildningar till företagsanpassade kurser och …

Vad säger våra kunder?

”Samarbetet med Plantvision har varit mycket professionellt. De har varit lyhörda och kommunikationen har varit god rakt igenom, vilket har varit en avgörande del i det här projektet.”
Henrik Svensson
Sr Training Manager Getinge, 2022
"Plantvision är vår samarbetspartner sedan många år och gör alltid ett utmärkt arbete, oavsett om det handlar om att ge mig råd och vägledning i mitt dagliga arbete eller att anordna utbildningar och seminarier inom sina expertområden. Utförandet är alltid professionellt och kommer med snabb och tydlig respons. De är oumbärliga för mitt regulatoriska arbete och en viktig part för oss i life science branschen."
Therese Hazelius
CEO Swedish Labtech, 2023

Utbildare

Möt några av våra kompetenta utbildare

Jia Hwa Cheng
Konsult
Jia Hwa har 22 års erfarenhet inom Life Science, där han framför allt arbetat med validering och kvalificering i både laboratoriemiljöer och produktion. Han har varit involverad i allt från små startups till stora globala företag, inom sektorer som pharma, medtech och ATMP. Jia Hwa har även spelat en nyckelroll som validerings- och projektledare, där han hjälpt företag att förbättra och optimera sina valideringsprocesser. Sedan 2018 har han varit en uppskattad utbildare med en förmåga att förmedla komplexa ämnen på ett klart och engagerande sätt.
Pascal Skoglund
Enhetschef PVC Skåne / Health Care
Gunilla Höög
Seniorkonsult Quality and Compliance
Konsult
Gunilla har över 30 års erfarenhet inom Life Science, i roller som kvalitetsingenjör, valideringsledare, systemförvaltare, projektledare, QA och biträdande laboratoriechef. Med sin gedigna erfarenhet, av bland annat datoriserade system, kan hon i rollen som utbildare dela med sig av verkliga exempel och tips.
Anders Christensen
Senior Expert Consultant
Konsult
Anders är expert inom kvalitetssäkring, med fokus på förvaltning, validering, GxP, GAMP, ER/ES och dataintegritet, både inom produktion, process och på lab. Med 32 års erfarenhet av kemi och Life Science, varav flera år som kursledare inom analytisk kemi på Stockholms universitet, är Anders en mycket van och uppskattad utbildare, som gärna delar med sig av sina erfarenheter.
Lina Stange
Kvalitetschef & Konsult
Lina är kvalitetschef och specialist inom test, validering samt kvalificering av utrustning och datoriserade system. Med 19 års erfarenhet av Life Science industrin är Lina en uppskattad, kompetent och van utbildare. Hennes expertis visar sig framför allt inom områdena GMP och GAMP.
Jessica Törnquist
Enhetschef Pharma and Biotech
Jessica har en bred Life Science-bakgrund med fokus på projektledning, valideringsledning och kvalitetssäkring inom läkemedelsbranschen och den medicintekniska industrin. Jessica har mycket god erfarenhet av arbete inom kvalitetsledningssystem som styrs av olika regelverk och riktlinjer (exempelvis GMP, GAMP 5 samt ISO13485). Jessica har arbetat med datoriserade system i mer än 7 år och har arbetat som utbildare både internt och externt inom bl.a. GMP, GAMP5 och dataintegritet.

Frågor och svar

Ja absolut, vi tar fram ett anpassat paket för dig och ditt team med utvalda utbildningar, där du som ansvarig kan följa medarbetarnas progression och certifieringar.
Självklart kan vi ordna detta med faktura, hör av dig via vårt kontaktformulär.

Inte i dagsläget men vi arbetar på att utforma interaktiva utbildningar för alla våra utbildningar till e‑learning format.
Om du saknar en utbildning i vårt utbud får du gärna höra av dig till oss med ditt önskemål via våra kontaktformulär.

Vi hjälper dig gärna vidare med att skräddarsy utbildningar som passar just dig och din organisation.

Hör av dig till oss genom att fylla i vårt formulär här, så återkommer vi.

Vi möter dina behov

Vi hjälper dig gärna att säkerställa en hög kvalitet på din kompetensutveckling. Oavsett område eller omfattning, så hjälper vi er se över era behov och uppdaterar er inom rådande regelverk. Ditt lärande ska vara värdefullt idag, imorgon och i framtiden.