Låt IT & OT gå hand i hand för en säkrare framtid

I dagens snabbfotade och uppkopplade digitala landskap behövs det ett stabilt fundament för att kunna nå framgång. Det är därför vi älskar att se informationsteknologi (IT) och operativ teknologi (OT) hålla handen med varandra. Den växande efterfrågan på digitalisering, ökad effektivitet och krav på högre säkerhet kräver nya processer och kompetenser. Välkommen till vår backyard.

Brygga broar mellan IT & OT

Datadelning och digitalisering mellan IT och OT öppnar upp och underlättar synergieffekter och en hel värld av nya, spännande möjligheter. IT resulterar i kunskap inom cybersäkerhet, molnberäkning och dataanalys samtidigt som OT bidrar med områdesspecifik kunskap, övervakning i realtid och en mer precis kontroll över industriella system och teknik. Tillsammans förenklar de beslutsfattandet och lägger en solid grund för nyttomaximering av innovation, flexibilitet och produktivitet. Smart, eller hur?

Tjänster inom IT/OT

IT-arkitekt
Företags och organisationers verksamheter utförs allt mer i IT-baserade system. Våra IT-arkitekter planerar och lägger upp strategier för hur de olika systemen ska struktureras och byggas. Självklart säkerställer vi även att systemen används med maximal effektivitet. Vi agerar brygga mellan de som utvecklar tekniken och de som använder den. You’re welcome.
Projektledning
Vi har bred kunskap och kompetens inom teknisk projektledning. Att driva tekniska projekt, från idé till färdig produkt, är vår expertis och vi lämnar ingenting åt slumpen. 360 grader, ax till limpa, A till Ö. Ja, du är helt enkelt trygg i våra projektledningshänder.
Business Analyst
Vi stödjer organisationer i att forma insikter och uppnå konsensus med viktiga intressenter om nödvändiga åtgärder och vägen framåt. Från förstudie till genomförande, vi hjälper till med att underlätta, analysera, strukturera och visualisera verksamheten. På så sätt får du tid över för annat. Win-win.
Produktägare
Som produktägare ansvarar vi för utvecklingen av produkten och väger in ditt företags strategier, expertisen från designteamet samt de behov och den efterfrågan som finns. Vårt fokus är att skapa en konkurrenskraftig produkt som adderar ett värde till kunden, men som också ser till att möta dina målsättningar. När börjar vi?
OT-ingenjör
Behöver du hjälp med förvaltning och drift av olika OT-system? Vilken tur då att vi tillhandahåller just OT-ingenjörer som besitter massor av kunskap inom det området. Vi arbetar aktivt för att systemen används och körs på ett enhetligt, effektivt och tillförlitligt sätt. Arbetet omfattar planering av driftsättningar, felsökning och konfigurering av tekniska miljöer och allt sker tillsammans med IT-ansvariga. Teamwork makes the dream work.
Cybersecurity
Oavsett hur långt fram just din verksamhet har kommit inom ämnet cybersäkerhet så tror vi att vi kan hjälpa er att nå ytterligare en nivå (eller tre). Vi kan effektivisera och optimera ert säkerhetsarbete, erbjuda lösningar och utbildningar för att utveckla en riktigt hög säkerhetsnivå som utgår från att förebygga, förbereda, hantera och återställa.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vad behöver ni för stöd för att ta nästa steg i er digitaliseringsresa? Vi är här för att hjälpa! Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan samarbeta och driva ditt företag mot större framgång.
2w8pyeumee6qtqaisj1sow

Relaterat innehåll

Lilla Edet investerar i moderniserad VA-infrastruktur – redo för NIS2
Läs mer
Automation
Plantvision helautomatiserar OKQ8:s depåhantering
Läs mer
Automation
Uppgradering av kritiskt styr- & övervakningssystem
Läs mer
Lilla Edet investerar i moderniserad VA-infrastruktur – redo för NIS2
Läs mer
Automation
Plantvision helautomatiserar OKQ8:s depåhantering
Läs mer
Automation
Uppgradering av kritiskt styr- & övervakningssystem
Läs mer
Frågor om IT/OT?

Kontakta en expert

Magnus Rosendahl

Business Advisor Cybersecurity
Magnus Rosendahl
Business Advisor Cybersecurity

Bli en del av #teampv

Vi tycker att vi skiljer oss från andra konsultbolag. Mycket handlar om vår fina kultur där vi arbetar tillsammans och har ledare som genuint bryr sig. Det kanske är därför vi lockar till oss de bästa i branschen.

Hjälp oss
bygga framtiden!
18 lediga jobb

just nu