Erfarenhet ger färdighet

Vi brukar säga att erfarenhet gör jobbet i längden. Och tack vare vår långa erfarenhet i branschen kan vi lova att vi har interimschefer och projektledare som är precis det din verksamhet behöver.

Att leda med hjärnan

Vi är kända för att vara bra på att hitta rätt kompetens till rätt behov. Andra vet att det är tack vare vår kunskap om och erfarenhet från life science-världen som gör att vi så effektivt kan komma in i din verksamhet. Vare sig du behöver interimschef som kan sköta ditt QC-lab, en investeringsprojektledare som förstår hur exempelvis GMP, GCP, GDP, MDR och ISO13485 påverkar ett projekt, eller en produktionschef som arbetar med uppskalning.

Tjänster inom Management

Strategic management
När en organisation växer är det ledningens uppgift att se till att alla regelverk är anpassade till era övergripande mål. Vi har hjälpt ledningsgrupper, styrelser och investerare i över 20 år att utvärdera, planera, hantera och leverera strategiska beslut. Från idé till slutprodukt, vid expansion eller etablering på en ny marknad. Med produktutvecklingsprocesser till kvalitetsstrategier, regulatoriska strategier eller organisationsutveckling.
Transition management
Okej, ditt företag är i startgroparna på en förändringsresa. Oavsett om du vill att din verksamhet inför nya kvalitetsprocesser, om du ska implementera en modernare tillverkningsteknik eller gå från FoU- till produktionsfokus. Vi stöttar din ledningsgrupp hela vägen så att era strategier blir både tydliga och genomförda.
Interim management
Kanske har din organisation växt snabbare än du räknat med. Kanske är någon i ledningsgruppen tjänstledig. Kanske tar den där chefsrekryteringen alldeles för lång tid. Vad anledningen än är, har vi interimschefer som tillfälligt kan komma in och ta över ansvaret så att dina kollegor kan fortsätta jobba som vanligt.
Management partner
Flexibelt på dina villkor. Behöver ni en temporär partner som kan stötta med managementkompetens - som en helhet eller timbaserat? Ditt behov styr. Vi erbjuder strategisk rådgivning, stöd till ledningsgruppen, kortare- eller längre interimschefs-lösningar, operativa projektledare eller andra ledande management roller. Med en lång samlad erfarenhet från Life Science branschen stöttar vi ert bolag på väg till nästa fas.
Projektledning vid kapacitetsexpansion
Vi vet vad som kommer med att expandera i en reglerad verksamhet i form av särskilda regelverk, krav och förutsättningar. Och våra erfarna projektledare kan hjälpa er genom varje steg – från förstudie med kravställning och leverantörshantering, genom implementeringsfasen med validering och kvalificering, till projektleverans med besiktning eller lansering.
Projektledning vid digitalisering
Att implementera nya it-lösningar i en reglerad verksamhet innebär anpassningar och harmonisering till specifika regelverk, krav och unika förutsättningar. Som tur är har vi duktiga projektledare som kan ta er från förstudien med kravställning och leverantörshantering, via implementering med validering och kvalificering, till projektleverans med driftsättning och mottagande i organisationen.

Hur kan vi hjälpa dig?

r5narew5ee6iawaisjrxa
Frågor om Management?

Kontakta en expert

Lisa Meijer, Consultant and Team Leader at Plantvision AB Lisa Meijer, Consultant and Team Leader at Plantvision AB

Lisa Meijer

Enhetschef Project Management
Lisa Meijer, Consultant and Team Leader at Plantvision AB Lisa Meijer, Consultant and Team Leader at Plantvision AB
Lisa Meijer
Enhetschef Project Management
Ewa Kloskowska, Consultant and Team Leader at Plantvision AB Ewa Kloskowska, Consultant and Team Leader at Plantvision AB
Ewa Kloskowska, Consultant and Team Leader at Plantvision AB Ewa Kloskowska, Consultant and Team Leader at Plantvision AB

Bli en del av #teampv

Vi tycker att vi skiljer oss från andra konsultbolag. Mycket handlar om vår fina kultur där vi arbetar tillsammans och har ledare som genuint bryr sig. Det kanske är därför vi lockar till oss de bästa i branschen.

Lediga jobb inom Management