Din nya ingenjörskompis

Okej, säg att din verksamhet ska utveckla en del av er produktion. Du märker ganska snabbt att det visst kräver mer än du trott. Kanske är det digitalisering ni behöver, kanske är det processutveckling och nya anläggningar. Kanske har du helt enkelt inte tid. No worries, vi hjälper dig idag så att du kan spara tid och pengar imorgon.

Tjänster inom Technology Consulting

Projektledning och förändringsledning
Konsten att koordinera morgondagen Alla som någon gång har gått från ett arbetssätt till ett annat vet att det är betydligt lättare sagt än gjort. Oavsett om det handlar om att ta fram och implementera helt nya processer eller att gå från papper till ettor och nollor, behöver du någon som styr, mäter och utvärderar varje steg av förändringsresan.
Förstudier och processkartläggning
Walk this way Det är inte alltid självklart vad som måste förändras. Eller hur mycket som behöver förändras. Eller ens vad exakt förändringen ska leda till. Vi tänker, gör förstudier, kartlägger. Vi analyserar, justerar. Och vi genomför. Så att du slipper.
Förvaltning och livscykelhantering
Memento mori Precis som människor har dina anläggningar, system, utrustningar och processer en livstid. Och precis som med människor behöver vi ta hand om dem och planera för hela livscykeln så att de blir det bästa de kan bli.
Systemimplementation
Hälften hjärna, hälften hjärta Vi brukar säga att när du implementerar ett nytt system handlar hälften av jobbet om projektledning och den andra hälften om att förstå vilka förväntningar dina kollegor har på systemet. Du behöver någon som tar er hela vägen – idag, imorgon och beyond.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vad behöver ni för stöd för att ta nästa steg i er digitaliseringsresa? Vi är här för att hjälpa! Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan samarbeta och driva ditt företag mot större framgång.
2w8pyeumee6qtqaisj1sow
Frågor om Technology Consulting?

Kontakta en expert

Fredrik Arrigucci, Business Area Manager, Consulting at Plantvision AB Fredrik Arrigucci, Business Area Manager, Consulting at Plantvision AB

Fredrik Arrigucci

Business Area Manager Consulting
Fredrik Arrigucci, Business Area Manager, Consulting at Plantvision AB Fredrik Arrigucci, Business Area Manager, Consulting at Plantvision AB
Fredrik Arrigucci
Business Area Manager Consulting

Bli en del av #teampv

Vi tycker att vi skiljer oss från andra konsultbolag. Mycket handlar om vår fina kultur där vi arbetar tillsammans och har ledare som genuint bryr sig. Det kanske är därför vi lockar till oss de bästa i branschen.

Lediga jobb inom Technology Consulting