Great Place to Work emblem 2022-2023

Briljant affärsutvecklare inom automation sökes!

Vill du vara med att utveckla affären för våra automationslösningar på Plantvision? Har du en känsla för vilka kundbehov som finns inom svensk industrin och hur dessa kan mötas med innovativa lösningar? Ser människor omkring dig, dig som en inspiratör och initiativtagare av rang? Svarade du precis ja på detta? Kom och var en av oss!

Det här blir din roll
I den här rollen kommer du ansvara för försäljningen för vårt erbjudande inom automation. Där får du vara med från start och driva affärer, utveckla kundrelationer, projektleda leveransen samt utveckla processer och arbetssätt. Du kommer ha möjlighet att påverka arbetet och bidra till den strategiska utvecklingen av erbjudandeområdet.

Rollen kommer innebära bl.a.

  • Nätverkande och kundmöten samt offertarbete
  • Utveckling av team och av teammedlemmar
  • Strategiarbete och erbjudandeutveckling
  • Operativt arbete i teamets leveranser

Så här kommer du att briljera
När vi får utveckla, optimera, förbättra och lösa problem – det är då vi mår som bäst. Just nu letar vi efter dig som har en god branschkännedom samt gedigen bakgrund inom produktion, systemdesign eller projektleveranser. Vi letar efter dig som med lätthet kommunicerar med människor samt är en problemlösare av rang. För denna roll är dina personliga egenskaper det viktigaste för oss men vi vill att du ska ha någon form av ledarerfarenhet sedan tidigare, kanske i form av att vara konsultchef, teamledare, projektledare eller delprojektledare.

Har du även följande kompetenser är du förmodligen den vi söker:

  • I grunden har du någon form av ingenjörsexamen eller motsvarande.
  • Du har en god förståelse för hur produktionen fungerar och tycker om att besöka fabriker, kunder och medarbetare i deras vardag.
  • Erfarenhet av försäljning, då du kommer vara en av de viktigaste kontakterna gentemot våra kunder
  • Du är en driven person som känner stort ägarskap för det övergripande målet. Du är trygg i din prioritering men också duktig på att delegera och dela ägarskapet med andra.
  • Du talar samt skriver flytande svenska och engelska.

Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

Vi är inte som alla andra – vi är unika med vår djupa kompetens och branschkunskap i kombination med vår varma passion och vår gemenskap som värnar om varje individ. Vi är en arbetsplats som är mer än bara jobbet. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har ett engagemang utöver det vanliga, och älskar att dela med oss av våra briljanta tankar. Vi går in i det vi tror på, och vi gör det helhjärtat. Vi har energin hos det lilla företaget kombinerat med lugnet bara ett bolag med vår långa erfarenhet kan känna. Vi vill utvecklas. Vill framåt. Tillsammans för en bättre morgondag, det är Team PV.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Marcus Rickardsson på 070 326 71 56 eller marcus.rickardsson@plantvision.se.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Göteborg,Lund,Stockholm,Södertälje,Uppsala

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Briljant affärsutvecklare inom automation sökes!
Technology
Ingenjör till processindustrin mot data och digitalisering
Technology
Expert inom cybersäkerhet
Technology

Mer om livet på Plantvision