Great Place to Work emblem 2022-2023

Expert inom cybersäkerhet

Vill du arbeta i framkant och vara en del av säker utveckling inom svensk industri? Hotbilden växer i och med den digitala transformationens obegränsade möjligheter. Vi söker nu fler som är eller vill bli expert inom området, är det du? Läs vidare!

Det här blir din roll
I rollen som cyberexpert hos oss kommer du hjälpa våra kunder att säkra sina system för att effektivt och mer riskfritt kunna driva sin organisation framåt. Du kommer lösa tekniska problem kopplat till säkerheten hos våra kunder och antagligen vara inblandad i flera uppdrag/projekt samtidigt. Vi arbetar ofta tillsammans i team bestående av vassa kollegor.

Det kan exempelvis handla om att:

 • Stödja kunder inom IT/OT och informationssäkerhet, t.ex. i form av behovsanalys, kravställning, design och arkitektur.
 • Göra GAP-analyser för att identifiera säkerhetsrisker och lösa dessa tekniska utmaningar.
 • Felsöka och administrera IT/OT-system.
 • Konfigurera servrar, virtuella miljöer, brandväggar och nätverk.

Så här kommer du att briljera
Vi är bäst när vi är schyssta. När vi är schyssta mot varandra så mår vi bättre, tänker bättre och presterar bättre. Vi tror att du, precis som vi, har ett genuint teknikintresse. Vill du fördjupa dig i de tekniska problemen, hitta alternativa lösningar och förstå konsekvenserna av vad man gör och inte gör? Som person är du innovativ, gillar att samarbeta tillsammans med andra för att dela kunskap och hitta alternativa lösningar.

För att lyckas i rollen:

 • Har du 5 års erfarenhet eller mer inom informationssäkerhet.
 • Har du erfarenhet av att sätta upp olika säkerhetslösningar.
 • Har du kunskap om olika säkerhetsstandarder som t.ex. NIS2, ISO27001 och vad man behöver göra rent tekniskt för att uppfylla kraven.
 • Brinner du för samhällskritisk verksamhet inom industrin och bryggan mellan IT/OT.
 • Har du goda kunskaper i både svenska och engelska (tal och skrift).
 • Har du även certifiering så som CISSP, CompTIA och CSNA är det meriterande.
 • Har du bakgrund/kunskap inom automation är det också meriterande.

Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

Vi är inte som alla andra – vi är unika med vår djupa kompetens och branschkunskap i kombination med vår varma passion och vår gemenskap som värnar om varje individ. Vi är en arbetsplats som är mer än bara jobbet. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har ett engagemang utöver det vanliga, och älskar att dela med oss av våra briljanta tankar. Vi går in i det vi tror på, och vi gör det helhjärtat. Vi har energin hos det lilla företaget kombinerat med lugnet bara ett bolag med vår långa erfarenhet kan känna. Vi vill utvecklas. Vill framåt. Tillsammans för en bättre morgondag, det är Team PV.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Magnus Rosendahl på 076 142 05 61 eller magnus.rosendahl@plantvision.se.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Göteborg,Lund,Stockholm,Södertälje,Uppsala

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Briljant affärsutvecklare inom automation sökes!
Technology
Ingenjör till processindustrin mot data och digitalisering
Technology
Expert inom cybersäkerhet
Technology

Mer om livet på Plantvision