Great Place to Work emblem 2022-2023

Applikations- och implementationskonsult inom IT/OT

Du vill känna att du kan påverka. Få skapa värde för andra, för våra kunder och vår omvärld. Du som person drivs av att få vända komplicerade problem till tekniska lösningar och känna att det du gör faktiskt har en betydelse och gör skillnad. I rollen som specialist inom applikation och implementation vill du också kunna inspirera andra och delar gärna med dig av din kunskap. Beskrev vi precis dig?

Det här blir din roll
Rollen som specialist inom applikation och implementation är både varierande och utvecklande. Du kommer få möjlighet att arbeta i olika projekt och med kunder i spännande branscher.

Detta innebär att du exempelvis kommer få möjlighet att:

  • Bygga om applikationer i modernare verktyg som leder till noggrannare analyser vilket påverkar oljeföretagens utsläpp.
  • Hjälpa till att optimera energibolags produktion genom att ge deras användare åtkomst till annars otillgänglig data.
  • Bygga rapporter i våra system som bidrar till att vacciner blir godkända och kan komma ut på marknaden.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om en medarbetare och hans resa! Och vill du veta mer om vikten av produktionsdatainsamling? Då kan du även lyssna på när Mikael Juretic pratar om det här.

Så här kommer du att briljera
Du är en person som tycker om att få arbeta självständigt och inspireras av att få hitta kreativa lösningar på problem. Det är så du briljerar. Du lägger fokus på affärsnytta samtidigt som du är duktig på att dela med dig av din erfarenhet och kunskap till andra. Du är flexibel och anpassar både ditt arbete och din kommunikation utifrån kundens behov och önskan.

Har du följande egenskaper eller kompetenser så tror vi att du kommer trivas hos oss:

  • Du har erfarenhet av implementering av IT system, från installation till optimerad konfigurering av en plattform.
  • Du har förståelse för IT-säkerhet och begrepp som brandväggar, nät, domäner med mera. Du behöver dock inte vara i närheten av någon IT-säkerhetsguru.
  • Du är tekniskt orädd och har lätt för att förstå ny mjukvara och nya system.
  • Du är driven, självständig, positiv samt besitter förmågan att objektivt utvärdera tidigare gjorda vägval.
  • Du har erfarenhet av produktionsnära IT från producerande industrier (som t.ex. läkemedel, energi, process etc.).

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.  

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel. 

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Mikael Juretic på 0725-66 99 71 eller mikael.juretic@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Stockholm

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Systemingenjör
Technology
Data Analyst
Technology
Industriell automationsingenjör
Technology

Mer om livet på Plantvision