Young Professionals Program 2024

Kickstarta din karriär inom validering hos Plantvision – ett av Sveriges främsta och ledande konsultbolag inom Life Science! Nu söker vi nästa års stjärnor till vårt Young Professionals Program med inriktning mot validering i läkemedels- och bioteknikindustrin med start hösten 2024.

Young professionals at Plantvision AB

Rivstarta din karriär inom validering

Young Professionals Program riktar sig till dig som kommer att ta en examen under nästa år inom exempelvis inriktningar som bioteknik, kemiteknik, molekylärbiologi, medicinteknik, eller motsvarande, och vill rivstarta sin karriär! 

Programmet ger dig teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet inom validering från utbildningar, case och spännande uppdrag och projekt inom olika miljöer. Som en deltagare i programmet blir du en del av team Plantvision från dag ett, med möjlighet att komma in i konsultvärlden, lära känna och samarbeta med några av de absolut bästa inom branschen.

Plantvision arbetar med spännande läkemedels- och biotekniska bolag och är en viktig aktör för att Life Science-företag i Sverige ska kunna producera läkemedel och biotekniska produkter. Vi bidrar till kompetensförsörjning och kompetensutveckling inom Life Science-branschen vilket bidrar till ett Sverige i framkant. En framkant som du kan bli en stor del av, direkt efter avslutade studier. Är du redo för en kickstart in i Life Science-världen? Ansök idag!

Young professionals at Plantvision AB
Postitioner
0
Kollegor
0
Great Place to Work-certifieringar™ i följd
0

Frågor & svar

En spännande tid full av möjligheter och nya relationer med fokus på accelererad utveckling.

  • Teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet.
  • En kompetensplattform för att kunna jobba med validering.
  • Egen fadder som bollplank.
  • Anställning på Plantvision med full lön från dag 1.
  • Individuell utveckling och utökad kunskap om professionell kommunikation.
  • En utmanande och internationell arbetsmiljö.

När programmet avslutas efter 6 månader går din provanställning vidare till en tillsvidareanställning på Plantvision.

Som konsult hos oss efter avslutat program arbetar du nära våra kunder och stöttar dem med olika typer av uppdrag och projekt med varierande komplexitet. Arbetet inom validering innebär att säkerställa att exempelvis process- och produktionsutrustning, lokaler, media, analysinstrument, datoriserade system och annat håller rätt kvalitet och i slutändan möjliggör att en produkt med hög kvalitet lämnar företaget för sin resa mot patient.

Din utveckling är viktig för oss. Tillsammans gör vi skillnad för ett Sverige i framkant.

Därför investerar vi stor tid och resurser på att våra konsulter ska trivas och utvecklas inom sitt område för att alltid ligga i framkant.

Du kommer som konsult hos oss efter avslutat program, ha oändliga möjligheter att fortsätta utvecklas med oss som företag. Den kunskap och alla de kontakter du fått under programmet ger dig en unik plattform att stå på för att bidra till att läkemedel med rätt kvalitet finns på marknaden. Du får kontinuerlig kompetensutveckling som ligger i linje med dina individuella mål och stor möjlighet att påverka din personliga utveckling och karriär framåt. Tillsammans planerar vi din fortsatta karriärväg hos oss för att du ska nå dina personliga mål.

Är du nyfiken på branschen och har ett driv och en vilja att lära dig nya saker och på väg ut i arbetslivet efter din examen?

Vill Du jobba på ett Great Place to Work-företag, som är en av Sveriges bästa arbetsgivare med stor möjlighet till fortsatt kompetensutveckling? Då kan du vara den vi söker för nästa år med start hösten 2024.

För att lyckas ser vi att du:

  • Har en examen inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, molekylärbiologi, medicinteknik, eller motsvarande.
  • Är nyfiken på branschen och har ett driv och en vilja att lära dig nya saker.
  • Är ansvarstagande och är mån om att hålla en bra kvalitet på dina leveranser.
  • Är kommunikativ och uppskattar samarbete med andra.

så går ansökningsprocessen till

1 december
Ansökan öppnar
Den 1:a december öppnar ansökan
1 december
28 januari
Sista ansökningsdag
Den 28:e januari är sista ansökningsdag
28 januari
februari
Första urval
Efter att ansökan stängs görs ett första urval av kandidater
februari
mars
Urval 2 och intervju
Under februari görs ett andra urval och de första intervjuerna genomförs
mars
april
Referenstagning och avtal
I mars tar vi referenser och skapar anställningserbjudande till de som gått vidare
april
juni
Sommarträff
I juni träffas vi för en härlig gemensam sommarträff med skönt häng, mingel och gemenskap
juni
september
Kick -off och start av program
Äntligen dags - I september har vi kick-off och startar programet
september
Möt tidigare deltagare

Hugo

Den varma och genuina kulturen lockade Hugo att söka till Plantvisions Young Professionals Program.

– ”Här är det på riktigt, professionalismen i allt och att man vet att allt jag lär mig här kommer jag att använda på uppdrag senare, det här vet man med säkerhet är konkret applicerbart.”

Miranda

Längtan att både använda teori och praktik i verkliga uppdrag inom Life Science efter sin examen fick Miranda att söka till Plantvisions Young Professionals Program.

–  ”Under utbildningen hade jag olika praktiker med olika inriktningar. Vi hade kurser inom kvalitetssäkring och det fastnade jag för, så tanken var att börja jobba på labb. Men så hittade jag Young Professionals Program och insåg att då kan jag ju börja jobba med det jag vill direkt i stället.”

Har du några frågor?

vi berättar gärna mer, hör av dig.

Sara Kyrkander
Consultant Manager
Michaela Stenaldi
Consultant Manager

Utöver detta lovar vi även fantastiska förmåner

Flexibelt arbete

Många av de uppdrag vi har kan till viss del skötas på distans, varifrån du helst jobbar. För att skapa ännu mer flexibilitet får du som nyanställd 3000 kr att köpa utrustning för som gör det enklare för dig att jobba från där du önskar. Som medarbetare får du sedan årligen 2000 kr som du kan använda för att hålla ditt flexibla kontor uppdaterat.

FLEXIBEL SEMESTER

Varje år får du 30 semesterdagar att ta ut när det passar dig bäst. 

SOCIALA AKTIVITETER

Vår gemenskap är grunden för vilka vi är och vill vara. Till vardags finns digitala hjälpmedel men vi tar alla tillfällen vi kan att träffas och umgås. I kalendern dyker det regelbundet upp inbjudningar till events och roliga aktiviteter.  

Skräddarsydd utveckling

Din utveckling är viktig för oss – och den sker konstant, hela tiden. Genom kontakt med kollegor, dina uppdrag ute hos kund samt interna och externa utbildningar ges du möjlighet att boosta din karriär dit du vill ta den. Kunskap får vi aldrig nog av! 

FRISKVÅRD

Tennislektion, gymkort, dietist eller kanske en danslektion? För 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag finns det mycket du kan göra och välja bland.

FÖREBYGGANDE HÄLSOINSATSER

Vi ska må bra! Därför kan du, om du vill, göra årliga hälsoundersökningar via Werlabs. Behöver du prata med någon finns det samtalsstöd att få via Euroaccident. 

STÖD TILL FÖRÄLDRAR

Jobbet som förälder är viktigt! Du ska kunna fokusera på nytillskottet utan att känna av det för mycket ekonomiskt. Därför toppar vi din föräldrapenning med ett extra ekonomiskt stöd för att underlätta under föräldraledigheten.  

TJÄNSTEPENSION
Självklart får du av oss en tjänstepension. Inte nog med det, vi erbjuder också olika typer av försäkringar du kan välja mellan – allt ytterst förmånligt för dig. Vill du ha rådgivning så löser vi det också, allt i samarbete med Söderberg & Partners.
MILJÖ OCH HÅLLBARHET

Sedan 2022 är vi helt klimatneutrala. Det ska vi fortsätta med. Bidrar du till detta genom att åka kollektivt så bidrar vi med biljett och dubbel restidsersättning till dig. På så sätt hjälps vi åt, för framtiden. 

rekryteringsbonus

Tillsammans är vi starkare. Tillsammans har vi ett fantastiskt nätverk av potentiella framtida kollegor. Kommer du med ett tips som leder till anställning så får du 15 000 kr i bonus!  

Plantvision firar utmärkelsen som en av Sveriges bästa arbetsplatser

Great place to work 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, and beyond

Går det att mäta trevlighet? Nja, kanske inte. Men vi tror ändå att det säger ganska mycket om vår kultur att vi har sju år av Great Place To Work-certifieringar. Sedan två år tillbaka hittar du oss dessutom på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser och Sveriges Karriärföretag.

People talking in a crowded restaurant

Några av
våra grymma
medarbetare

Vi är övertygade om att varenda en av våra medarbetare sitter på fantastisk kunskap och unika erfarenheter som gör oss som företag bättre. Här berättar några av dem hur det är att jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Modern woman consultant in discussion
Smiling people looking on a snowy street
Modern woman consultant in discussion
Smiling people looking on a snowy street
Hjälp oss
bygga framtiden!
17 lediga jobb

just nu