Michaela Stenaldi

”Jag bytte från en linjeroll till konsultbranschen och jag har aldrig ångrat mig”

Michaela Stenaldi är trebarnsmamman (+ två äldre bonusbarn) som under sin första föräldraledighet gjorde slag i saken. Hon bytte jobb. Från att ha arbetat i en linjeroll inom Life Science gick hon över till konsultbranschen. Ett val hon aldrig ångrat.

För min del så fungerar konsultrollen optimalt och jag får kombinera familjelivet med en utmanande och rolig tjänst. Jag jobbar inom området Plantvision Compliance som framför allt riktar sig mot Läkemedels- och Medicinteknisk industri. Min roll som konsult på Plantvision är otroligt omväxlande och rolig. Mina uppdrag har skiljt sig otroligt mycket från varandra och jag har fått prova på många nya, spännande områden som har tagit mig framåt både på ett personligt och yrkesrelaterat plan.” säger Michaela.

Hon belyser att det roligaste i hennes roll som konsult är variationen mellan uppdrag och kunder. Ibland får man också kliva in i helt andra branscher. Att arbeta som konsult är på många sätt speciellt och skiljer sig ibland en del från en linjeroll. På Plantvision stöter vi ibland på olika påståenden som hur det är att vara konsult. Vissa mer sanna än andra. Michaela vet en myt hon gärna vill slå hål på.

Det är en myt att man inte kan kombinera livet som konsult med småbarnsåren. Att vara konsult innebär inte att man arbetar dygnet runt och alltid finns tillgänglig. Jag har som vilken person som helst en helt vanlig arbetsdag där jag levererar mina arbetsuppgifter inom utsatta tidsramar. Konsultlivet innebär en omväxling där kund och uppdrag varierar, men vi arbetar fortfarande under helt vanliga normala arbetsvillkor – precis som på andra icke-konsult företag.” berättar Michaela.

Michaela Stenaldi

Roll: Teamledare Quality and Compliance
Team: Compliance
Placering: Kista

Möt fler medarbetare

People talking in a crowded restaurant People talking in a crowded restaurant

Lär dig mer om team
Compliance

Vi är övertygade om att varenda en av våra medarbetare sitter på fantastisk kunskap och unika erfarenheter som gör oss som företag bättre. Här berättar några av dem hur det är att jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Modern woman consultant in discussion Modern woman consultant in discussion
Smiling people looking on a snowy street Smiling people looking on a snowy street
Modern woman consultant in discussion Modern woman consultant in discussion
Smiling people looking on a snowy street Smiling people looking on a snowy street

Mer om livet på Plantvision