Vi växer med nytt kontor i Life Science-starka Öresundsregionen

För att möta den växande efterfrågan hos Life Science-kunder i Öresundsregionen har Plantvision under våren flyttat in i nya, modernare och större ytor i Lund. Ett guldläge med kunder på båda sidor om sundet i regionen, vilket skapar de bästa förutsättningarna för fortsatt stark tillväxt, menar Fredrik Arrigucci, affärsområdeschef för Plantvision i Öresundsregionen.

Som ett av norra Europas viktigaste Life Science-centra är Öresundsregionen en naturlig plats att hitta Plantvision på. Fredrik Arrigucci, affärsområdeschef Laboratory Management, drog igång affärsområdet med fokus på tillväxt och nu under våren har de vuxit ur sina befintliga lokaler i Malmö.

Efter att satsningen i Öresundsregionen startade för drygt två år sedan ser vi idag ett växande behov och en ökad efterfrågan hos kunderna. De nya större och modernare lokalerna i Lund speglar det behovet på ett bättre sätt än de tidigare, och nu siktar Fredrik och teamet på fortsatt tillväxt i Lund.

Vi har en bred kundbas inom Life Science Compliance och Laboratory Management här i Öresundsregionen. Det blev naturligt att satsa på större ytor när efterfrågan och rekryteringsbehoven växer i takt med kunderna. Regionen är starkt förknippad med både Life Science- och Food and Beverage-segmentet. Vi har kunder på båda sidor om sundet och därför var Lund ett perfekt val för oss. Ett riktigt guldläge helt enkelt”, säger Fredrik.

De nya lokalerna ligger i industriområdet Ideon Science Park i Lund, ett ställe att träffas, samverka och mötas när konsulterna inte arbetar hos sina kunder. Ideon Science Park Lund, är Sveriges första och största forsknings-community och hyser idag ca 400 företag med totalt över 10 000 anställda inom framför allt IT, miljöteknik och livsvetenskap där människor möts och skapar framtiden.

För oss är samhörighet och teamkänsla viktigt. Vi gillar när det händer saker och har alltid fokus på att hjälpa varandra och jobba nära. Därför är det extra roligt nu med nya lokaler som passar oss bättre, både inredningsmässigt och geografiskt. Att vara lokaliserade i ett innovationscenter här i Lund med flertalet bolag inom Life Science genererar nya möjligheter för oss”, säger Fredrik.

Som ett Great Place to Work företag för sjätte året i rad ser Fredrik positivt på att hitta fler kunniga medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa i regionen:

Vi satsar på våra medarbetare med bra förmåner, flexibelt arbete samt med roliga gemensamma aktiviteter som bidrar till stark lagkänsla. Vi räknar med att fortsätta växa med fler kollegor som vill ansluta till vårt team här i Lund. Vi kommer att söka flera olika roller men främst är behovet av medarbetare med kompetens inom Life Science, Quality Assurance och Lab Management”, avslutar Fredrik.

Relaterat innehåll

Cyber Security
Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks
Läs mer
Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Företagsnyhet
Plantvision återigen i topp – Great Place to Work® för 8:e året i rad
Läs mer
Cyber Security
Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks
Läs mer
Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Företagsnyhet
Plantvision återigen i topp – Great Place to Work® för 8:e året i rad
Läs mer
Håll dig uppdaterad

PRENUMERERA PÅ SENASTE NYTT