Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks

STOCKHOLM, april 23, 2024 — Plantvision AB och Nozomi Networks Inc., en ledare inom OT- och IoT-säkerhet, meddelar att de har ingått partnerskap för att bredda Plantvisions kapacitet att leverera säkerhetstjänster till kunder inom industriell automation, tillverkning, energi och life science i Sverige. De ökande säkerhetskraven på företag ställer nya utmaningar och gränsen mellan operativteknik (OT) och informationsteknik (IT) minskar gradvis.

Plantvision förstår vikten av cybersäkerhet i industriella miljöer och strävar efter att dra nytta av Nozomi Networks lösningar för att säkerställa säkerheten och integriteten hos sina kunders produktion.

”Med tanke på de ökande säkerhetskraven är det viktigt att adressera risker och använda rätt verktyg för att minska potentiella attacker. Med Nozomi Networks lösningar får företag en bättre förståelse för sina säkerhetsutmaningar och vi ser att deras lösningar passar våra kunder och deras behov väl. Vi kan hjälpa våra kunder att bygga robusta cybersäkerhetsförsvar som omfattar förebyggande åtgärder, förberedelse, hantering och snabb återställning”, förklarar Magnus Rosendahl, cybersäkerhetsexpert på Plantvision.

Nozomi Networks, erkänd som marknadsledare inom OT- och IoT-säkerhet, uppskattas för utmärkt operativ synlighet, avancerad OT- och IoT-hotdetektering. Nozomi Networks lösningar stödjer över 102 miljoner enheter i tusentals installationer inom energi, tillverkning, gruvdrift, transport, verktyg, byggnadsautomation, smarta städer och kritisk infrastruktur. Nozomi Networks produkter är implementerbara på plats och i molnet och omfattar IT, OT och IoT för att automatisera det hårda arbetet med att inventera, visualisera och övervaka industriella styrsystem genom innovativ användning av artificiell intelligens.

Plantvision kombinerar branschkunskap och digitalisering med expertis och projektexcellens för att säkerställa att kunderna kan förbättra sin produktivitet och flexibilitet utan att kompromissa med kvalitet och överensstämmelse.

”Plantvision betjänar några av Sveriges största företag och har omfattande erfarenhet inom tillverkning, life science och energisektorn. Vi tror att Nozomi Networks lösningar sömlöst kompletterar Plantvisions erbjudanden och gör det möjligt för dem att få en omfattande och säker förståelse för sina kunders OT-miljöer”, säger Andreas Nordenadler, regionförsäljningsdirektör för Nozomi Networks, Norden.

 

För ytterligare information kontakta:
Magnus Rosendahl, Senior Consultant Cybersecurity, Plantvision
magnus.rosendahl@plantvision.se

Cathrin Wisén, Interim CMO, Plantvision
cathrin.wisen@plantvision.se

 

Om Plantvision
Plantvision är ett företag sprunget ur en djup specialistkompetens inom teknik, kvalitet och IT inriktat mot tillverkning, labbverksamhet, process och automation. Bolaget har de senaste 25 åren hjälpt många välkända bolag att effektivisera och digitalisera sin verksamhet. Bolaget är även en av Nordens främsta specialister inom regelverk och kvalitet för Life Science-industrin.

Bolaget omsätter ca 300 MSEK och består av 230 medarbetare fördelade på fem städer, från Uppsala i norr till Lund i söder, och med huvudkontor i Kista, Stockholm. Verksamheten bedrivs genom en platt och decentraliserad organisation med starkt affärsfokus och tjänsterna täcker hela kundens värdekedja, från forskning/utveckling och labb, tillverkning, logistik, processoptimering och hela vägen till regelverk, kvalitet och produktlanseringar. Sedan starten 1999 har Plantvision levererat värde i tusentals projekt över hela Skandinavien och runt om i världen. www.plantvision.se

Om Nozomi Networks Inc.
Nozomi Networks skyddar världens kritiska infrastruktur mot cyberhot. Deras plattform kombinerar unikt nätverks- och ändpunktssynlighet, hotdetektering och AI-driven analys för snabbare och mer effektiv incidenthantering. Kunden förlitar sig på dem för att minimera risker och komplexitet samtidigt som operativ resiliens maximeras. www.nozominetworks.com

Relaterat innehåll

Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Compliance
Plantvision stärker compliance-erbjudande inom medicinteknisk mjukvara
Läs mer
Företagsnyhet
Plantvision återigen i topp – Great Place to Work® för 8:e året i rad
Läs mer
Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Compliance
Plantvision stärker compliance-erbjudande inom medicinteknisk mjukvara
Läs mer
Företagsnyhet
Plantvision återigen i topp – Great Place to Work® för 8:e året i rad
Läs mer
Håll dig uppdaterad

PRENUMERERA PÅ SENASTE NYTT