Plantvision återigen i topp – Great Place to Work® för 8:e året i rad

Återigen har vi blivit certifierade av Great Place to Work, världens största medarbetarundersökning, och det är inte vilken utmärkelse som helst, eftersom den bygger helt och hållet på vad våra medarbetare tycker om att arbeta på Plantvision. Vi kan dessutom stoltsera med ett Trust Index™-resultat på 90% och hela 94% av medarbetarna instämmer i att detta är en mycket bra arbetsplats.

Det känns otroligt att vi återigen lyckats med bedriften att uppnå så här fina resultat. Vår företagskultur och vårt fokus på medarbetarengagemang och välbefinnande är så otroligt viktigt för oss. Balansen mellan privatliv och arbete, möjligheten till utveckling och känslan av att tillhöra ett stabilt bolag är faktorer som vi tror bidrar till de här fina siffrorna. Den gemenskapen vi har och det engagemanget som uppvisas är makalöst. Att vi nu blivit certifierade som Great Place to Work för åttonde året i rad gör mig otroligt glad och jag känner mig både stolt och tacksam”. Simon Thuresson, VD, Plantvision.

I en snabbfotad värld, där det mesta finns ett knapptryck bort, kan det vara en utmaning att nå igenom bruset. Rekryteringsmöjligheter och lediga tjänster syns kontinuerligt i våra olika flöden, men tack vare vår företagskultur och medarbetarnas engagemang sticker vi ut och särskiljer oss från mängden. Det är en del i vårt arbete för att knyta till oss branschens skarpaste hjärnor samtidigt som vi fortsätter att bygga en extraordinär arbetsmiljö.

Vi vet att när man som jobbsökande kikar på lediga tjänster så tittar man lite extra efter uspar, det som får just den här arbetsgivaren att sticka ut. Att få en utmärkelse av det här slaget är verkligen ett kvitto för oss att vi är på rätt spår. Vårt employer branding-arbete är omfattande och vi lyfter våra medarbetare så fort vi får en chans. Det är alla kollegor som är vår främsta usp, utan dem skulle vi inte befinna oss där vi är idag”. Sofia Edenfeldt, CHRO, Plantvision.

 

Kort om Great Place to Work

Great Place to Work är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett Great Place to Work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader. Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Plantvision är en av de bästa organisationerna i landet.

Relaterat innehåll

Cyber Security
Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks
Läs mer
Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Compliance
Plantvision stärker compliance-erbjudande inom medicinteknisk mjukvara
Läs mer
Cyber Security
Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks
Läs mer
Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Compliance
Plantvision stärker compliance-erbjudande inom medicinteknisk mjukvara
Läs mer
Håll dig uppdaterad

PRENUMERERA PÅ SENASTE NYTT