Hjärtat
backstage

Vi är kittet som håller ihop oss. Vi får saker att snurra bakom kulisserna och säkerställer att våra kollegor kan göra sitt jobb så bra som möjligt.

Hur vi jobbar inom Operations

Inom det vi kallar Operations hittar du områdena HR, marknad, ekonomi och IT. Det som knyter ihop alla oss som jobbar inom Operations är att vi hela tiden tittar på hur vi kan utveckla våra avdelningar på olika sätt, både på en operativ och strategisk nivå. Vi kopplar samman alla aspekter av verksamheten och skapar förutsättningar för att driva bolaget så genomtänkt och smidigt som möjligt.

Det är vi som får saker att snurra bakom kulisserna och säkerställer att du och dina kollegor kan göra sitt jobb så bra som möjligt. Därför arbetar vi också nära de olika affärsområdena för att se hur vi kan stötta dem samtidigt som vi ser till företagets bästa.

Våra olika områden

HR
Även om det förstås är allas gemensamma uppgift att bidra till att skapa en bra arbetsplats, så är det bara vi på HR-avdelningen som har det i den faktiska arbetsbeskrivningen. Förutom att jobba med allt det där som gör att du ska fortsätta vilja komma hit på måndagsmorgonen, är vi en väldigt stor del av bolagets utveckling. Vi ansvarar för alla processer som hör till det som brukar kallas medarbetarcykeln. Det vill säga alltifrån employer branding och rekrytering till arbetsmiljö och kompetensutveckling. Allt med målet att skapa Sveriges bästa arbetsplats.
Marknad
Det är vi som håller ihop vårt varumärke. Vi ser till att allt vi kommunicerar hänger ihop och att Plantvision syns på rätt ställen. Vi skapar, skriver, utmanar, testar och formar. Vi är hjärnan bakom det visuella du ser och hjärtat som lyser igenom när vi pratar. Men man skulle också kunna säga att vår viktigaste roll är att paketera och förmedla det som verkligen är vi. Våra riktiga stjärnor – våra medarbetare och all den kunskap som finns i oss. Därför jobbar vi varje dag med att lyfta fram det varma och genuina i allt vi gör. Vår själ. Så att andra förstår oss.
Ekonomi
Vi som älskar när ett plus ett faktiskt blir två, hittar varandra på ekonomiavdelningen. Vi hänger lika gärna med ledningsgruppen som konsultgänget – ja, handlar din fråga om ekonomi så är det till oss du ska vända dig. Och vi vågar nog säga att det är få vi inte kan svara på. Från lagkrav till redovisningspraxis, från analys till uppföljning. Vi är siffernördar, and we love it.
IT
På sätt och vis är det vi som utgör verksamhetens vänstra hjärnhalva. Vi gillar när det är logiskt och när vi kan lösa ditt problem med ettor och nollor. Inköp, användarsupport, serverdrift och riskhantering är allihop uppgifter som står på våra CV:n. Precis som att se till att både våra kollegor och kunder har en bra och säker IT-plattform. Men vi trivs också med att få nörda ner oss ordentligt i alla dina frågor som rör integrationer, upphandlingar och datasäkerhet.
People talking in a crowded restaurant People talking in a crowded restaurant

Några av
våra grymma
medarbetare

Vi är övertygade om att varenda en av våra medarbetare sitter på fantastisk kunskap och unika erfarenheter som gör oss som företag bättre. Här berättar några av dem hur det är att jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Modern woman consultant in discussion Modern woman consultant in discussion
Smiling people looking on a snowy street Smiling people looking on a snowy street
Modern woman consultant in discussion Modern woman consultant in discussion
Smiling people looking on a snowy street Smiling people looking on a snowy street
Frågor om Operations?

Kontakta en expert

Sofia Folke, Human Resources manager at Plantvision AB Sofia Folke, Human Resources manager at Plantvision AB

Sofia Edenfeldt

Chief Human Resources Officer
Sofia Folke, Human Resources manager at Plantvision AB Sofia Folke, Human Resources manager at Plantvision AB
Sofia Edenfeldt
Chief Human Resources Officer
Sofia Folke, Human Resources manager at Plantvision AB Sofia Folke, Human Resources manager at Plantvision AB
Boka möte med Sofia Edenfeldt
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Prata med vår Chief Human Resources Officer Sofia Edenfeldt, vettja!

Hör av dig

y2x5fws2ee2vyqaisj1sow

Lediga jobb inom Operations

Just nu finns det inga lediga jobb inom området