Great Place to Work emblem 2022-2023

Senior Quality management konsult- Life Science

Vi inom Compliance Uppsala hjälper våra Life Science-kunder att säkerställa hög kvalitet på sin verksamhet som är hållbar både idag, imorgon och i framtiden. Vi sätter upp kvalitetssystem och processer som kunderna fortfarande är nöjda med och utgår ifrån, som är anpassade efter deras verksamhet och regulatoriska krav. Vi är dessutom ledande inom validering av både utrustningar, processer och datoriserade system. Vi är ett stort team med härliga, hjälpsamma och kunniga kollegor med målet att vara bäst på det vi väljer att göra.

Våra konsulter har kompetens inom följande områden och vi vill bli fler! 

 • Kvalitetsledning och kvalitetssäkring
 • Medtech, IVD och Software
 • IT/datoriserade system
 • Process- och produktion
 • Validering och kvalificering

 Det här blir din roll
Genom ditt sätt att vara lyhörd, pragmatisk och anpassa nivån efter kundens behov i kombination med att vara driven och lösningsorienterad kommer du att bli en uppskattad konsult bland våra kunder. Det säger nästan sig självt att du som person också är noggrann, kvalitetsmedveten och brinner för produktkvalitet, patientsäkerhet och dataintegritet. Du är en förebild för andra och delar gärna med dig av din kunskap, både till dina kollegor och till våra kunder samt har en nyfiken approach där lärandet och förbättringar står i fokus. Vi ser gärna att du bor i Uppsala-området och har möjlighet att vara hos kund i Mälardalen.

Du har följande kunskaper, erfarenheter och egenskaper:

 • Över 5 års erfarenhet av LifeScience-branschen
 • Förmåga att identifiera och föreslå förändrings-/ förbättringsarbete.
 • Förmåga att bygga långsiktiga relationer vilket öppnar möjligheter för dig och dina kollegor.
 • Agerar förebild genom att dela kunskap, internt och externt, och stötta kollegor.
 • Levererar självständigt och samarbetar väl i team.
 • Teknisk eller naturvetenskaplig högskole- /civilingenjörsutbildning.
 • Erfarenhet av relevanta regulatoriska riktlinjer inom Life Science-branschen.
 • Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.  

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel. 

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta: Konsultchef Sara Kyrkander, 076-083 1948, sara.kyrkander@plantvision.se

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag

Om tjänsten

Team: Compliance
Placering: Uppsala,Stockholm

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Business unit Manager
Compliance
Senior Quality management konsult- Life Science
Compliance
Projektledare Inom Life Science
Compliance

Mer om livet på Plantvision