Hej!

Jag heter Pontus Strandberg och är konsult hos PlantVision i Compliance teamet. Som konsult har jag möjlighet att få arbeta med varierande uppgifter på olika arbetsplatser och lära mig nya saker.

Jag har tidigare arbetat inom gasindustrin och inom olika delar av Life science branschen såsom bioteknik, läkemedel samt medicinteknikbranschen med kvalitetskontroll & kvalitetssäkring. Har även erfarenhet av att jobba med kalibrering/underhåll och systemförvaltning från dessa branscher.

Jag har sedan jag började arbeta på PlantVision haft uppdrag som valideringsledare inom Läkemedelsbranschen vilket varit och är otroligt utvecklande för mig. Att ta steget till att arbeta som konsult på PlantVision är något som jag är otroligt glad och tacksam för att jag gjorde. Här jobbar jag med fantastiskt kunniga, positiva och sociala kollegor vilket gör yrkeslivet väldigt roligt. Atmosfären på företaget är mycket positiv och jag omges av kollegor som hjälper och stöttar varandra samt utbyter kunskaper och erfarenheter vilket också leder till nöjda kunder i förlängningen.

 

Är du nyfiken, kontakta mig gärna så kan jag berätta mer!