Jag heter Michaela och arbetar som konsult inom Compliance.  När jag tog steget in i konsultbranschen och blev en del av team PV som vi kallar oss på PlantVision, så föreställde jag mig en vardag fylld av fart, variation och utmaning – vilket visade sig stämma.  

Jag har sedan jag började arbeta på PlantVision haft förmånen att arbeta med varierande uppdrag inom validering & kvalificering inom Pharma. Jag har sedan tidigare en bakgrund inom Medicinteknikbranschen där jag har fokuserat på kvalitetskontroll & kvalitetssäkring samt logistik & produktionsplanering.

Rollen som konsult är otroligt utvecklande, inte bara på ett yrkesmässigt utan även på ett personligt plan. Vi på PlantVision är väldigt stolta över att titulera oss som ett Great Place To Work företag, där vi får möjligheten att kombinera drömmar inom karriären med de personliga förutsättningarna just vi har. Att ha balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för mig att trivas och lyckas i det jag åtar mig att göra. Jag har från första början känt ett enormt stöd bland mina kollegor och finner en stor trygghet i det faktum att jag alltid i alla situationer kan lita på att mina kollegor kommer att backa upp mig med sin kompetens. När man anlitar en konsult från PlantVision så får man inte bara den konsulten, utan hela PlantVisions kompetensbank, tillsammans kommer vi alltid kunna erbjuda kunden den bästa lösningen – det är något som jag genuint är väldigt glad och stolt över att få vara en del av. 

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss eller har andra frågor och funderingar så tveka inte att höra av dig till mig eller någon av mina kollegor för mer information.