compliance excellence day 2023

Inspiration, nyheter, trender & nätverkande. Visst låter det intressant?

Den 18:e oktober arrangerar vi återigen vår populära Compliance Excellence Day i Kista! Varmt välkommen till en fullspäckad dag med intresseväckande föreläsningar och nätverkande.

Lyssna in när våra kunskapsdelande experter diskuterar en rad aktuella ämnen. Nyheter, trender och annat av stor betydelse för branschen kommer att avhandlas under dagen. Passa även på att träffa flera branschorganisationer som kommer att vara på plats. 

Våra samarbetspartners på plats:

WithSecure | SARQA | Swedish Labtech | Swedish MedTech

Missa inte detta unika tillfälle. Antal deltagare är begränsat så se till att säkra din plats redan idag. 

Välkommen!

agenda

Under dagen kommer det att finnas en mängd olika föreläsningar för dig att välja mellan. Vare sig du är intresserad av ”Hållbarhet inom Life Science” eller ”Leverantörsutvärderingar – varför så värdefulla?” så har vi något för dig. Anmäl dig nedan och lämna dina önskemål på vilka föreläsningar du vill lyssna in på.

Klicka på hålltiderna nedan för att läsa mer om ämnena som kommer att diskuteras.
(Vi reserverar oss för att behöva göra eventuella förändringar i agendan.)

Välkommen!

Anna-Lena Mann, Affärsområdeschef Compliance hos Plantvision ser fram emot att hälsa dig välkommen till en spännande heldag, fylld av högaktuella ämnen inom Life Science.

”Vi ser fram emot att få välkomna alla deltagare till vår Compliance Excellence Day i oktober. Att vi får möjligheten att tillsammans ses och diskutera vad som händer i vår bransch, varför samt även hur framtiden ser ut är av stort värde för alla som kommer och är en del av den här dagen. Genom nätverkande och öppna samtal är jag övertygad om att vi alla kommer att gå hem ett par insikter och erfarenheter rikare.”

Anna-Lena Mann, Business Area Manager, Quality & Compliance at Plantvision AB Anna-Lena Mann, Business Area Manager, Quality & Compliance at Plantvision AB
Anna-Lena Mann
Business Area Manager Compliance

Anmäl dig på reservlistan

Evenemanget är fullbokat för tillfället. Kontakta Jonas Wandell nedan om du vill anmäla dig på reservlistan. 

Information

Dag: 18:e oktober 2023

Plats: Kista Science Tower, Färögatan

Tid: 8:30 – 16:00

frågor?

Vill du veta mer om dagen eller har frågor? Tveka inte höra av dig.

Jonas Wandell

jonas.wandell@plantvision.se

+46 761 033 571