Compliance
Excellence day 2024

Den 23:e oktober arrangerar vi återigen vår populära Compliance Excellence Day i Kista! Varmt välkommen till en fullspäckad dag med intresseväckande föreläsningar och nätverkande.

Ett Fullspäckat program

Lyssna in när våra kunskapsdelande experter diskuterar en rad aktuella ämnen. Nyheter, trender och annat av stor betydelse för branschen kommer att avhandlas under dagen. Passa även på att träffa flera branschorganisationer som kommer att vara på plats. 

Under dagen kommer det att finnas en mängd olika föreläsningar för dig att välja mellan. Vare sig du är intresserad av ”Cybersäkerhet ur ett regelverksperspektiv” eller ”AI inom Life Science – innovation och nya utmaningar” så har vi något för dig. Anmäl dig nedan och lämna dina önskemål på vilka föreläsningar du vill lyssna in på.

Några highlights

Inspiration, nyheter, trender & nätverkande. Visst låter det intressant? Här är några av de ämnen som vi kommer att diskutera under dagen.

agenda

Klicka på hålltiderna nedan för att läsa mer om ämnena som kommer att diskuteras. Vid anmälan lämnar du dina önskemål för vilken föreläsning du vill lyssna på under varje tidpunkt. (Vi reserverar oss för att behöva göra eventuella förändringar i agendan.)

08.30 - 09.20 Frukost och mingel

09.20 - 09.30 Välkomsttal

Vi ser fram emot att få välkomna alla deltagare till vår Compliance Excellence Day i oktober. Att vi får möjligheten att tillsammans ses och diskutera vad som händer i vår bransch, varför samt även hur framtiden ser ut är av stort värde för alla som kommer och är en del av den här dagen. Genom nätverkande och öppna samtal är vi övertygade om att vi alla kommer att gå hem ett par insikter och erfarenheter rikare.

Anmäl dig idag!

Missa inte detta unika tillfälle. Antal deltagare är begränsat så se till att säkra din plats redan idag. Vi ses väl i oktober?

Dagar kvar

Information

Dag: 23 oktober 2024

Plats: Kista Science Tower, Färögatan

Tid: 8:30 – 16:00

Vad tyckte deltagare förra året?

”Fantastiskt initiativ!”​

”Intressanta föreläsningar.”​

”Bra balans mellan föreläsning och mingeltid.”​

”Väl arrangerat.”​

”Trevlig atmosfär.”​

”Skriv upp mig, jag kommer nästa gång också!”​

”När kör ni det här igen?”​

frågor?

Vill du veta mer om evenemanget eller har frågor? Tveka inte höra av dig till Jonas.

Jonas Wandell | Koordinator Compliance Excellence Day | jonas.wandell@plantvision.se | +46 761 033 571