Great Place to Work emblem 2022-2023

Erfaren valideringsledare

 

I stormens öga befinner du dig. Projektledaren vill avsluta projektet, produktionen väntar på att få komma i gång, men du står stabil och tar ansvar för kvalitetssäkringen. Du har planerat arbetet för dig och ditt team för att säkra en god leverans i tid och håller en god proaktiv kommunikation med leverantörer. Känner du igen dig i detta scenario?

”Som valideringsledare hjälper jag både små och stora företag att få koll på sina utrustningar och processer, både de som redan har vana av regelverk och de som är nya inom Life Science. Jag älskar Plantvisions mix av utmaningar, glädje och kunskapsdelning och jag har lärt mig massor under min tid här.” – Jessica Kjellberg

 

Det här blir din roll
Du kommer att ingå i ett Team på Plantvision som har hög kompentens inom validering. Du kommer få möjlighet att utvecklas och utmanas kunskapsmässigt utifrån dina erfarenheter, agera mentor och leda andra.

Rollen innebär möjlighet till att: 

 • Kvalificera utrustningar och/eller instrument, och datoriserade system.
 • Validera tillverkningsprocesser och rengöringsprocesser
 • Leda valideringsaktiviteter med ansvar för strategi och dokumentation.
 • Samarbeta tvärfunktionellt i projektteam med kravställning och riskanalys.
 • Arbeta med avvikelsehantering, CAPA, ändringsärenden, inspektioner, leverantör.
 • Utveckla arbetsprocesser, granska dokumentation och uppdatera SOPar vid behov.

Vi ser gärna att du bor i Uppsala-området och har möjlighet att vara hos kund i Mälardalen.

 

Så här kommer du att briljera
Genom ditt sätt att alltid sätta kunden i fokus, arbeta lösningsorienterat och leverera med ett högt driv kommer du briljera hos oss. Det säger nästan sig självt att du som person också är noggrann och kvalitetsmedveten. Då den största delen av ditt arbete sker hos kund ska du kunna hantera balansen mellan att ingå i uppdrag, och aktivt bidra till ditt team. Dela kunskap med varandra är vår hjärtefråga och något som får oss alla att växa!

Du har följande kunskaper, erfarenheter och egenskaper:

 • Du har över 5 års erfarenhet av validering och kvalificering av produktionsutrustningar och/eller produktionsprocesser i GXP styrd verksamhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att validera datoriserade system ELLER har över 5 års teknisk erfarenhet av produktion och vill utvecklas vidare inom kvalitetsområdet.
 • Du har en teknisk eller naturvetenskaplig högskole- /civilingenjörsutbildning.
 • Erfarenhet av ISO13485, GMP, GDP & 21 CFR Part 11, Eudralex Vol 4 Annex 11/ GAMP 5.
 • Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
 • Du har ett pragmatiskt och lösningsorienterat angreppssätt till utmaningar.
 • Du brinner för produktkvalitet, patientsäkerhet och dataintegritet.
 • Du har en förståelse för struktur, människor och organisatorisk medvetenhet för att kunna genomföra förändrings-/ förbättringsarbete.
 • Du har förmågan att bygga långsiktiga relationer och nätverk vilket öppnar möjligheter för dig och dina kollegor i framtiden.
 • Du kan leverera självständigt och samarbetar väl i team.
 • Du agerar som en förebild genom att dela kunskap och stöttar kollegor.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.  
Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel. 

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta: Konsultchef Helena Bomfim, 076-7209184, helena.bomfim@plantvision.se

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

 


Om tjänsten

Team: Compliance
Placering: Uppsala,Stockholm

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Business unit Manager
Compliance
Senior Quality management konsult- Life Science
Compliance
Projektledare Inom Life Science
Compliance

Mer om livet på Plantvision