Great Place to Work emblem 2022-2023

Driven valideringsledare – Life Science-projekt

 

Kvalitet och validering är något du vill fortsätta arbeta med och utvecklas inom. Du vill känna samhörighet i ett stöttande och kunskapsdelande team, som finns där för varandra. Som person hittar du lösningar till problem och har ett engagemang som smittar av sig, i en miljö där andra vill vara. Vi tror att du vill få kliva in i uppdrag som kan innebära mer rådgivande roller i konsultuppdrag till att få vara en del av olika typer av projektleveranser.

Brinner du precis som vi för kvalitet och validering och vill hjälpa våra kunder inom Life Science? Då är du kanske vår nästa valideringsingenjör eller valideringsledare! 

Det här blir din roll
Tillsammans hjälper vi våra kunder inom Life Science med utmaningar att uppnå rätt kvalitetsnivå och hantera regelefterlevnad. Du blir den som hjälper våra kunder inom validering relaterat till deras förändringar och projekt. Du guidar dem rätt med din kunskap inom kvalitetssäkring samt test- och valideringsledning inom Life Science. Du kommer, beroende på kundens behov, ta konsultuppdrag i kundens organisation, delta eller ansvara i projektleveranser eller ta rådgivande roller.

 • Du kommer att ingå i affärsområdet Plantvision Compliance och enheten/ avdelningen Quality Management där vi har ett brett erbjudande vilket gör det möjligt för dig att utvecklas i en riktning just du brinner för.
 • Du kommer utgå från vårt kontor i Kista eller Södertälje men uppdragen du tar dig an kan komma att finnas i hela Mälardalen.
 • Du kommer få utvecklas och utmanas. Dina drivkrafter styr din utveckling och det är genom uppdragen du har som du kommer nå nya nivåer.

Så här kommer du att briljera
Genom ditt sätt att alltid sätta kunden i fokus, arbeta lösningsorienterat och leverera med ett högt driv kommer du briljera hos oss. Det säger nästan sig självt att du som person också är noggrann och kvalitetsmedveten. Då den största delen av ditt arbetet sker hos kund ska du kunna hantera balansen mellan att ingå i uppdrag, och aktivt bidra till ditt team. Dela kunskap med varandra är vår hjärtefråga och något som får oss alla att växa!

Du har följande kunskaper, erfarenheter och egenskaper:

 • Du har 3–5 års erfarenhet inom Life Science och där du arbetat med validering och kvalificering.
 • Du har erfarenhet av GMP, eller andra relevanta regelverk inom GxP.
 • Du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område.
 • Du talar samt skriver flytande svenska och engelska.
 • Du är en driven person som tar tag i saker och föreslår egna lösningar.
 • Du är proaktiv i din kommunikation och prestigelöst möter du kundens förväntningar och når resultat.
 • Du har ett pragmatiskt och lösningsorienterat angreppssätt till nya utmaningar och ditt engagemang bidrar till en positiv miljö i uppdrag och projekt.
 • Du förstår mervärdet i arbetet för kunden samt har förmågan att framgångsrikt bygga långsiktiga relationer och nätverk för att hitta nya behov hos kunden.
 • Du kan arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter tillhörigheten till teamet och agerar som en förebild genom att dela kunskap och stötta kollegor.

Har du dessutom kunskap och erfarenhet av andra relevanta regelverk, guidelines och GAMP 5 samt validering av datoriserade system (CSV) inom Life Science är det meriterande.

   Att vara en del av Team PV
   Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.  

   Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel. 

    Ansökan
    Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.
    Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Jessica Törnquist på 072-505 45 94 eller jessica.tornquist@plantvision.se.

    Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

     

    Om tjänsten

    Team: Compliance
    Placering: Stockholm,Södertälje

    Hur ser vår rekryterings-process ut?

    Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

    Steg 1
    urval

    Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

    Steg 2
    Intervju

    Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

    Steg 3
    Tester och referenser

    Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

    Steg 4
    Erbjudande

    Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

    Steg 5
    Onboarding

    Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

    Liknande jobb

    Business unit Manager
    Compliance
    Senior Quality management konsult- Life Science
    Compliance
    Projektledare Inom Life Science
    Compliance

    Mer om livet på Plantvision