GAMP 5 Second Edition: unik & innovativ e-learning för Life Science lanseras

Inom Life Science finns det faktorer som är avgörande för att nå framgång inom forskning, utveckling, tillverkning och distribution och där pålitliga datoriserade system är nyckeln. Inom den reglerade verksamheten är tillförlitlighet och ändamålsenlighet absolut nödvändigt för att kunna säkerställa patientsäkerhet för de produkter som finns på marknaden. ”Vi är väldigt stolta över att kunna leverera den här typen av utbildning, ett helt nytt sätt att lära. Utbildningar av det här slaget hjälper alla att förstå och kunna ta till sig GAMP 5. Det känns riktigt bra att vi kan dela med oss av vår kunskap och erfarenhet på detta sätt. Det är viktigt att vi som ett ledande kompetensbolag inom området även bidrar till utvecklingen och utbildningarna för framtidens lärande inom Life Science”, säger Anna-Lena Mann, Affärsområdeschef Compliance på Plantvision.

I den hårt reglerade Life Science-branschen måste alla företag förhålla sig till den regelefterlevnad som myndigheterna kräver för att kunna garantera patientsäkerhet för de produkter som finns på marknaden. Plantvision lanserar därför nu en helt ny digital och interaktiv utbildning i GAMP 5 2nd Edition.

Vi är väldigt glada över att kunna presentera vår nya GAMP 5 Second Edition-utbildning. Det är en spännande tid när vi nu introducerar en helt ny inlärningsupplevelse. 3 timmar av interaktivitet, inklusive ljud, text och visuella element, har lett fram till en utbildning som verkligen sticker ut”, säger Gisela Gaeyner Persson, Strategic Business Manager samt ansvarig för Plantvision Academy.

Utbildningarna för GAMP 5 Second Edition är skapade och skräddarsydda för personer som arbetar med datoriserade system inom Life Science-reglerad verksamhet. För den som jobbar inom management och i ledande befattningar, finns det en övergripande kursvariant, ”Essentials of”, och för den som verkligen vill sätta sig in i, och få en grundläggande förståelse för, innebörden av GAMP 5 Second Edition har grundutbildningen, ”The Principals of”, tagits fram. Placera dig själv och ditt företag i framkant genom att gå utbildningen I GAMP 5 2nd Edition.

Utbildningens röda tråd vägleder deltagaren genom viktiga GAMP-koncept, livscykel-approach, dataintegritet och Quality Risk Management (QRM), allt levererat i ett engagerande, interaktivt format med animationer, relevanta tester och quiz samt inlärningsaktiviteter. För att säkerställa Accessibility finns, förutom en guidande röst, även textning för den som föredrar.

Utbildningarna hjälper dig att förstå begreppen och koncepten, som ibland kan vara komplicerade, och hur de påverkar din verksamhet”, avslutar Gisela Gaeyner Persson.

Gisela Gaeyner Persson, Strategic Business Manager samt ansvarig för Plantvision Academy.

GAMP 5 2nd Ed – läs mer och köp utbildningen här

Artikelförfattare

No data was found

Artikelförfattare

No data was found

Relaterat innehåll

Compliance
Plantvision stärker compliance-erbjudande inom medicinteknisk mjukvara
Läs mer
Compliance
Plantvision och WithSecure intensifierar säkerhetssamarbete inom Life Science
Läs mer
Compliance
Leverans- och installationsbesiktning av medicinteknisk utrustning
Läs mer
Compliance
Plantvision stärker compliance-erbjudande inom medicinteknisk mjukvara
Läs mer
Compliance
Plantvision och WithSecure intensifierar säkerhetssamarbete inom Life Science
Läs mer
Compliance
Leverans- och installationsbesiktning av medicinteknisk utrustning
Läs mer
Håll dig uppdaterad

PRENUMERERA PÅ SENASTE NYTT