Plantvisions aktiva deltagande på Siemens internationella partnermöte

Vi på Plantvision brinner för att dela med oss av kunskap. Att hålla oss, och andra, uppdaterade på trender och ny teknik linjerar väl med vilka vi vill vara – kunskapsdelare och tankeledare. Därför känner vi oss extra malliga att våra två konsulter, Lydia Söderlund och Claes Engman, aktivt deltog på Siemens partnermöte för MOM (Manufacturing Operations Management) och APS (Advanced Planning & Scheduling) i mitten av juni i Huizingen, Belgien. 

Partnermötet samlade ledande teknikföretag och integratörer från EMEA, dels för att dela kunskap och ta med de senaste tekniknyheterna hem till våra kunder och dels för att vi ska kunna hålla oss uppdaterade och leverera värde till våra kunder. De senaste trenderna inom produktionsplanering, produktionsstyrning och MES/MOM stod på agendan och viktiga ämnen så som hur vi kan överkomma barriärer inom produktion, kvalitet, underhåll och logistik diskuterades.

Med Lydia och Claes på plats utbyttes många erfarenheter med partners och de fick båda möjligheten att dela kunskap med partnernätverket.

Lydia Söderlund, Senior Consultant Supply Chain & Production, talade bland annat om hur tillverkande företag kan överbrygga informationsöar, effektivisera arbetsprocesser och skapa värde från befintliga informationssilos, med hjälp av Power BI i kombination med Siemens produktionsplaneringssystem Opcenter APS. Frågor kring hur vi kan hjälpa våra kunder att maximera datavärdet med produktionsanalys genom samverkan mellan olika system och avdelningar i en organisation stod i fokus.

Claes Engman, Senior Expert Consultant Supply Chain & Production, talade på Siemens partnerdagar om insikter från projekt där Plantvision automatiserat och digitaliserat processer vid terminal- och depåanläggningar för ökad spårbarhet, effektivitet och end-to-end kontroll från inkommande material, till utlastning och vidare till fakturering.

Vill du läsa mer om den här typen av automationslösningar? Klicka på länken och ta del av ett av våra case där OKQ8 behövde hjälp med att effektivisera sin depåhantering.

Plantvision helautomatiserar OKQ8:s depåhantering

Vill du veta mer om Siemens partnerevent eller är du nyfiken på det som Lydia och Claes presenterade?

Hör av dig så berättar vi gärna mer!

 

Artikelförfattare

Lydia Söderlund, Consultant at Plantvision AB
Lydia Söderlund
Konsult Supply Chain and Production

Artikelförfattare

Lydia Söderlund, Consultant at Plantvision AB
Lydia Söderlund
Konsult Supply Chain and Production

Relaterat innehåll

AI
Lilla Edet investerar i moderniserad VA-infrastruktur – redo för NIS2
Läs mer
AI
Lilla Edet investerar i moderniserad VA-infrastruktur – redo för NIS2
Läs mer
Håll dig uppdaterad

PRENUMERERA PÅ SENASTE NYTT