Plantvision utsett till Karriärföretag – för tredje året i rad

Karriärföretagen listar varje år de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. För oss på Plantvision är det tredje året i rad som vi hamnar på listan och därmed kan titulera oss Sveriges Karriärföretag 2024.

Juryns motivering lyder:
”Plantvision utmärker sig som en arbetsgivare som lockar och utvecklar kompetens i framkant. Med en inriktning på att skapa en varm och trivsam arbetsmiljö och ett starkt fokus på ständig utveckling, ger Plantvision medarbetare möjlighet att växa och bidra till att företaget fortsätter sin positiva tillväxt. Genom sin branschledande position och tydliga åtagande att främja kompetens och utveckling, är Plantvision en attraktiv destination för de som strävar efter att vara en del av en framåtlutad och framgångsrik gemenskap.”

– Vi är jätteglada över att ha kommit med på listan för tredje året i rad. Det blir ett kvitto på att vi som arbetsplats attraherar talanger och Young Professionals, och att vårt arbete ger resultat. Våra medarbetare är ovärderliga för oss och tillsammans skapar vi en kultur där man trivs, mår bra och utvecklas, säger Sofia Edenfeldt, CHRO på Plantvision.

Hon fortsätter:

– Vi vill tränga igenom bruset, tex med attraktiva förmåner, sociala aktiviteter, flexibilitet, hälsofokus och kompetensutveckling. Det skapar förutsättningar för våra medarbetare och ger dem verktygen som behövs för att lyckas. Juniora som seniora talanger, vi välkomnar alla att söka sig till oss och att kika på vår karriärsida.

 

Vill du veta mer om karriär- och utvecklingsmöjligheter hos Plantvision?

Besök vår karriärsida här

Fotocred: lindaeliasson.com
Om Karriärföretagen
Karriärföretagens mål är att vägleda studenter och Young Professionals till en bra start på karriären. Sedan 2011 har de presenterat årets Karriärföretag, en lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.
Cirka 1000 företag, myndigheter och organisationer uppfyller grundkriterierna där de utmärker sig en god arbetsgivare. Efter grundkriterierna går en expertpanel genom företagen och betygsätta bland annat karriärsidor på webben, närvaro i sociala medier och attraktionskraft som arbetsgivare. I det sista urvalssteget utser en jury bestående av framstående HR-personer de 100 företag som blir årets Karriärföretag.

Relaterat innehåll

Cyber Security
Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks
Läs mer
Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Compliance
Plantvision stärker compliance-erbjudande inom medicinteknisk mjukvara
Läs mer
Cyber Security
Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks
Läs mer
Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Compliance
Plantvision stärker compliance-erbjudande inom medicinteknisk mjukvara
Läs mer
Håll dig uppdaterad

PRENUMERERA PÅ SENASTE NYTT