Plantvision kniper topplacering i 2023 års lista över Sveriges bästa arbetsplatser

Bakom utmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser” står stiftelsen Great Place to Work som årligen genomför en omfattande medarbetarundersökning – och i år får Plantvision en sjätteplats i den prestigefulla arbetsplatsstudien, inom kategorin medelstora bolag.
Team from Plantvision AB accepting award as one of Swedens best workplaces at Great Place to Work awards ceremony 2023 Team from Plantvision AB accepting award as one of Swedens best workplaces at Great Place to Work awards ceremony 2023

Vi kunde inte vara mer stolta över den här fantastiskt fina placeringen”, säger Andrea Brönnegård, HR-chef på Plantvision.

Plantvision har utsetts till Sveriges sjätte bästa arbetsplats 2023 av Great Place to Work. Utmärkelsen innebär att företagets medarbetare har rankat utifrån sina egna upplevelser av arbetsplatsen samt hur väl organisationen arbetar med tillit, ledarskap, innovation, utvecklingsmöjligheter och värderingar. De organisationer i Sverige som fått högst betyg på alla delar rankas som ”Sveriges bästa arbetsplatser”. Och nu kan Plantvision stoltsera med en fenomenal sjätteplats.

Alltså wow! Vi på Plantvision är omåttligt stolta och ödmjuka inför vår otroligt fina placering på listan över Sveriges bästa arbetsplatser 2023. Från plats nummer nio 2022 till att vi nu har klättrat till en sjätteplats. Det här är verkligen ett kvitto på att vår företagskultur, och vår syn på medarbetarna som företagets viktigaste kugge, är ett vinnande koncept och ett bevis på att vårt sätt att tänka, och agera, faktiskt fungerar”, säger Andrea Brönnegård, HR-chef på Plantvision.

Vinsten innebär så mycket mer än att få det där åtråvärda diplomet, den innebär bland annat en viktig hävstång gentemot övriga branschen när det kommer till att attrahera nya medarbetare.

Vi vill vara tankeledare och det innebär att vi vill vara i framkant. Inte bara vad det gäller erbjudanden och expertis utan även i frågan som avser engagerade, glada och inspirerade medarbetare och däri ligger den största vinsten. Att vi kan bidra till att man mår bra, trivs och kan utvecklas när man jobbar hos oss känns underbart”, säger Simon Thuresson, VD på Plantvision.

Plantvision har, under 2022, stegrat markant i sin tillväxt och man ökade antalet anställda med 77 personer bara under förra året. Att kunna bibehålla och leva upp till den höga standard som GPTW innebär är en stor prestation när man befinner sig i en så pass omfattande tillväxtresa.

Det är en boll i ständig rullning. Att inte tappa fokus, utan att fortsätta sträva mot att vara engagerande, inkluderande och passionerade är en drivkraft som genomsyrar företaget och det är så vi vill fortsätta jobba oavsett storlek på organisation. Både idag, imorgon och i framtiden”, avslutar Andrea.

Relaterat innehåll

Företagsnyhet
Plantvision återigen i topp – Great Place to Work® för 8:e året i rad
Läs mer
Företagsnyhet
Plantvision utsett till Karriärföretag – för tredje året i rad
Läs mer
Företagsnyhet
Cecilia Fällman ny försäljningschef på Plantvision
Läs mer
Företagsnyhet
Plantvision återigen i topp – Great Place to Work® för 8:e året i rad
Läs mer
Företagsnyhet
Plantvision utsett till Karriärföretag – för tredje året i rad
Läs mer
Företagsnyhet
Cecilia Fällman ny försäljningschef på Plantvision
Läs mer
Håll dig uppdaterad

PRENUMERERA PÅ SENASTE NYTT