Expansion i Uppsala

Med en stark historia inom Life Science, tillsammans med en modern mix av innovation och etablerad bransch med stora nätverk, är Uppsala ett av Sveriges viktigaste Life Science center. En självklar plats att fortsätta växa på för konsultbolaget Plantvision.

Vi öppnade vårt kontor i Uppsala Business Park 2013 och har sedan dess vuxit år för år, både i omsättning och antal anställda. Allt för att möta den ökade efterfrågan på konsulter inom Life Science i regionen.

Det är roligt att vår expertis och erfarenhet inom Life Science är så efterfrågad. Vi har under våren rekryterat flera nya kollegor och därmed kom behovet av större lokaler som rustar oss för fortsatt tillväxt. Behovet och förväntningarna på kontor är också lite andra än före pandemin, så vi behövde skapa lite skönare ytor för nya typer av samarbeten, skapa lite mer ”home office-känsla” helt enkelt”, säger Sara Kyrkander, Teamleader i Uppsala.

De nya lokalerna är designade att spegla ett mer flexibelt arbetssätt med coworking-ytor för att mötas och samarbeta, blandat med tysta ytor, samtalsbås, sköna soffor och mysiga schäslonger. Även lite större fokus har lagts på avkoppling och pauser med friskvårdsinslag i form av yogamattor och träningsredskap.

Uppsala Business Park är som ett community med många bolag etablerade här inom Life Science. Det anordnas ofta frukostföreläsningar och aktiviteter ihop med andra samarbetspartners och aktörer runt oss, det är både uppskattat och samtidigt ett bra sätt att dela och samla kunskap. Så att vi skulle fortsätta växa här där vi bor idag, var helt självklart”, säger Sara.

Plantvision i Uppsala är specialiserade inom Life Science med ett brett erbjudande som täcker allt från rådgivande konsulthjälp, valideringsexpertis, regulatorisk kompetens och Quality Management till strategisk affärsutveckling kopplat till digitaliseringsomställning eller transformationsuppdrag.

Bredden i vårt erbjudande och våra medarbetares spetskompetens är vår styrka, vi kan ta oss an olika storlekar på kunder och uppdrag eftersom vi alltid skräddarsyr den kompetens som behövs och som passar uppdraget bäst, det gör oss väldigt flexibla mot kund”, säger Sara.

Med större och mysigare lokaler som bjuder in till gemenskap, kunskapsutbyte och ett ställe att mötas på, ser vi nu fram emot att få välkomna fler nya kollegor till teamet under hösten.

Vi ska bli fler, behovet och efterfrågan växer, främst inom validering och compliance. Både nyutexaminerade personer och seniora konsulter ser vi fram emot att välkomna till teamet framöver. Nu med våra nya, fräscha och härliga ytor att mötas och samarbeta i, har vi bra förutsättningar att fortsätta växa och att vara ett Great Place to Work för våra medarbetare även i framtiden”, säger Sara.

Relaterat innehåll

Cyber Security
Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks
Läs mer
Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Företagsnyhet
Plantvision återigen i topp – Great Place to Work® för 8:e året i rad
Läs mer
Cyber Security
Plantvision ingår partnerskap med Nozomi Networks
Läs mer
Företagsnyhet
Banbrytande arbetskultur lyfter Plantvision till topplistan igen – en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024
Läs mer
Företagsnyhet
Plantvision återigen i topp – Great Place to Work® för 8:e året i rad
Läs mer
Håll dig uppdaterad

PRENUMERERA PÅ SENASTE NYTT