Young Professionals inom Technology

Du är den som vill göra skillnad, på riktigt. Du älskar tekniken och vill kunna göra något som har en betydelse i morgon och i framtiden. Du söker möjlighet att arbeta i varierande branscher så som Life Science, process och energi där du får möjligheten att utvecklas och bredda dina kunskaper. Dessutom vill du få vara innovatören, kundkontakten, kommunikatören, teknikern och utvecklaren på en och samma gång. Stämmer detta in på dig? Då ska du söka till vårt Young Professionals program inom Technology.

Det här blir din roll

Du kommer att få hjälpa våra kunder med digitalisering genom att utveckla och modernisera deras verksamheter med ny teknik. Din roll kommer innebära mycket frihet som vi tillsammans skapar för att passa dig som konsult just där du är och utefter vad du trivs med.

Vårt Young Professionals program erbjuder dig:

 • Du får en individuellt anpassad utvecklingsplan som syftar till att göra dig till vår nästa stjärnkonsult, vare sig du är intresserad av att bli en superspecialist med djup nischkunskap eller en generalist som arbetar brett med många tekniker och kunder, eller kanske något där emellan. Vi vill bidra till din utveckling.
 • Du kommer få ett utökat mentorskap och chefsstöd, nära kommunikation och utvärdering av din utveckling och extra utbildningsinsatser om så krävs.
 • Du följer med kollegor ut i verkligheten och lär dig konsultrollens finesser direkt i våra leveranser. Allt för att du ska bli en eftertraktad och uppskattad konsult hos våra kunder.
 • Du får teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet.
 • Du har möjlighet till en Individuell utveckling och få utökad kunskap om professionell kommunikation.
 • Du kommer få uppleva spännande uppdrag och projekt i olika miljöer.
 • Du har möjlighet att samarbeta och lära dig av de bästa inom branschen

De områden vi verkar inom och vad din inriktning kan innebär är exempelvis:

 • Digitalisering av tillverkning så som lager- och materialhantering, tillverkningsinstruktioner och digitalt stöd för operatörer och digital återrapportering samt kommunikation inom produktion.
 • Produktionsplanering och anpassning av planering till driftsstörningar i realtid
 • Insamling och analys av produktionsdata för uppfyllnad av myndighetskrav, processoptimering, effektivisering och ständigt förbättringsarbete
 • Projektarbete och projektledning för effektiv implementation och verksamhetsanpassning till digitala arbetssätt.
 • Löpande drift och förvaltning samt förbättring och vidareutveckling av digitala stödsystem för produktion.
 • De roller som våra konsulter jobbar inom varierar stort men omfattar bland annat applikationsspecialister, installatörer, verksamhetskonsulter, projektledare, systemutvecklare, verksamhetsutvecklare, systemförvaltare, arkitekter och tekniska rådgivare. Många av våra konsulter agerar i flera olika roller vilket ger möjlighet till stor variation i vardagen.

Efter vårt Young Professionals program:

 • Efter 6 månader går din provanställning vidare till en tillsvidareanställning hos oss.
 • Du kommer som konsult hos oss ha oändliga möjligheter att fortsätta utvecklas. Den kunskap och alla de kontakter du fått under detta program ger dig en unik plattform att stå på.
 • Du får en egen fadder som hjälper dig under din första tid hos oss.
 • Du kommer erbjudas kompetensutveckling som ligger i linje med dina individuella mål och möjligheten att samarbeta med kompetenta kollegor i roliga projekt och uppdrag.

  Så här kommer du att briljera

  Du briljerar som Young Professional genom att vara ansvarstagande och mån om att hålla en bra kvalitet i dina leveranser. Du trivs i nya situationer, sammanfattar snabbt information och löser utmaningar genom att vara initiativrik.

  • Du har en examen inom exempelvis teknisk ingenjörsutbildning, datatekniker, elingenjör, maskiningenjör, teknisk mekanik, systemutveckling, data-och systemvetenskap eller motsvarande.
  • Du har lätt för att samarbeta – du bygger relationer och utmanar andra för att säkerställa leverans i uppdrag och projekt.
  • Du är nyfiken på branschen och vill utvecklas inom nya områden.
  • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

  Att vara en del av Team PV

  Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

  För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

  Vi tycker också att det är fantastiskt kul att vi blivit utsedda av Young Professionals till Karriärföretag 2022, en lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

  Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egna organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

  Som vår kollega får du bland annat:

  • en trygg anställning med fast månadslön
  • en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling
  • flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar
  • förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar
  • tjänstepension och 30 dagars semester
  • ersättning vid föräldraledighet.

  Ansökan

  Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vid frågor om vårt Young Professional-program Manufacturing and Supply Chain Management vänligen kontakta Cecilia Jacobsson, affärsområdeschef på 08 568 595 15.

  Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

  Om tjänsten

  Team: Tech
  Placering: Stockholm,Södertälje,Uppsala,Göteborg

  Hur ser vår rekryterings-process ut?

  Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

  Steg 1
  urval

  Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

  Steg 2
  Intervju

  Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

  Steg 3
  Tester och referenser

  Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

  Steg 4
  Erbjudande

  Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

  Steg 5
  Onboarding

  Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

  Liknande jobb

  Projektledare
  Tech
  Automationsingenjör
  Tech
  Projektledare IT/OT – Stockholm
  Tech

  Mer om livet på Plantvision