Great Place to Work emblem 2022-2023

Valideringsledare

Vi tror att du precis som oss, vill göra något idag men som har betydelse imorgon. Du vill kunna förbättra människors hälsa och välbefinnande, genom att hjälpa företag som producerar läkemedel och medicinteknik på rätt sätt. Vill du dessutom vara på en plats där kollegor stöttar och delar kunskap varje dag, då har du hittat hem. Kanske kan rollen som Valideringsledare passa dig?

Det här blir din roll
Som Valideringsledare kommer du att ingå i vårt fantastiska team som stöttar våra kunder med att säkra kvalitet och hantera regelefterlevnad för läkemedel och medicintekniska produkter.

Din roll kommer, till exempel, innefatta:

 • Validering av system, processer eller metoder
 • Kvalificering av utrustning
 • Ledning eller delprojektledning för valideringsaktiviteter
 • Varierande uppdrag med både operativt och strategiskt valideringsarbete
 • Få vara med i spännande uppdrag och projekt hos våra kunder och även arbeta i våra egna leveranser.

Så här kommer du att briljera
Du briljerar hos oss genom din förmåga att på ett förtroendeingivande sätt förmedla din kunskap, till kunder och kollegor. Du tar dig an uppdrag och projekt med en vilja att förbättra och utveckla. Hela tiden är du proaktiv i din kommunikation samtidigt som du har ett strukturerat arbetssätt. 

Vi tror även att du har:

 • En examen inom Bioteknik, kemi eller motsvarande
 • Erfarenhet av projektledning, delprojektledning, samordning eller koordinering
 • Minst 5 år relevant erfarenhet från tidigare roller inom valideringsingenjör, valideringsledare eller motsvarande
 • Kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift

Det här får du hos oss
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egna organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

 • en trygg anställning med fast månadslön
 • en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling
 • flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar
 • förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar
 • tjänstepension och 30 dagars semester
 • ersättning vid föräldraledighet

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Uppsala Lisa Meijer på 08 503 045 76 eller lisa.meijer@plantvision.se eller Skåne Pascal Skogslund på 08 4010045 eller pascal.skoglund@plantvision.se  

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Om tjänsten

Team: Compliance
Placering: Uppsala,Lund

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Senior QA/RA MedTech
Compliance
Valideringsledare
Compliance
QA & QA IT datoriserade system Life Science
Compliance

Mer om livet på Plantvision