Great Place to Work emblem 2022-2023

Processingenjör Life Science

Har du ett stort teknikintresse, och kanske bakgrund inom Medtech och erfarenhet av GxP-miljö? Blir du inspirerad när du får i uppgift att från en idé, arbeta fram och hitta tekniskt utmanande lösningar och sedan leverera till kund, tillsammans med dina kollegor? Vill du precis som oss digitalisera svensk industri med marknadens bästa lösningar till hjälp? Då har vi antagligen jobbet för dig!

Det här blir din roll
Som processingenjör förstår du möjligheter och begränsningar med processer och system, med din kunskap hittar, konkretiserar och driver du förbättringsprojekt framåt. Du kliver in en roll hos kunden där du på ett strukturerat sätt arbetar för att förenkla, förbättra och säkerställa nya och befintliga processer.

Rollen innebär också bland annat att:

  • Förstå och omsätta teknik till lösningar.
  • Delta i framtagande av kravspecifikationer och funktionsbeskrivningar (utrustning/system/produkt)
  • Skriva och upprätta kvalitetsplaner/testprotokoll
  • Delta i framtagande av riskanalyser

Så här kommer du att briljera
För att briljera i rollen som processingenjör behöver du ha ett stort intresse av tekniken och erfarenhet av GxP-miljö. Du behöver vara lyhörd mot kunden, för att kunna förstå, avgränsa och förverkliga deras idéer.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

  • Du har en högskoleutbildning.
  • Du kan kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Du ska ha erfarenhet inom medtech eller life science.
  • Har du erfarenhet av programmering ser vi det också som meriterande.

Det förekommer resor i tjänsten. Körkort är att föredra.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.  

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel. 

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Christian Johansson på 076 779 94 57 eller christian.johansson@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Göteborg

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Scriptwizard
Technology
Data Analyst
Technology
Industriell automationsingenjör
Technology

Mer om livet på Plantvision