Great Place to Work emblem 2022-2023

Konsult systemutvecklare

Anser du dig vara duktig på programmering och brinner för att lösa tekniska problem? Vill du arbeta med att utveckla och anpassa system för att det ska fungera i verksamheten? Nu söker vi fler skarpa hjärnor!

Det här blir din roll
I rollen som systemutvecklare hos oss arbetar du inte bara på ett system. Dina uppgifter kommer variera och dina dagar kommer se olika ut. Du kan en dag få arbeta med kravställning från kund, för att andra dagen skapa integrationer mellan olika system och en tredje dag kan du få utveckla applikationer som förlängning av våra partnersystem. Låter det spännande?

Hos oss kommer du bl.a.:

  • Utveckla och implementera system relaterat till produktion hos våra kunder.
  • Anpassa systemen för att de ska kunna fungera med befintlig systemflora hos kunderna.
  • Hantera informationsflöden och integrationer med kringliggande system.
  • Lösa tekniska problem.

Så här kommer du att briljera
När vi får utveckla, optimera, förbättra och lösa problem – det är då vi mår som bäst. Gör du också det? Vi söker dig, som utöver det, tycker om att arbeta tillsammans med kollegor och kunder. Du gör det lilla extra för att förstå vad kundernas behov är och genom teknisk problemlösning kommer framåt. Då du i vissa uppgifter kommer arbeta självständigt är det viktigt att du känner dig trygg i programmeringen och tar egna initiativ.

För att lyckas i rollen tror vi att:

  • Du har erfarenhet av systemutveckling och vi tror att du har kunskap inom bl.a. C#, Angular och SQL.
  • Du är kreativ och vågar testa själv.
  • Du har intresse av att fånga kundens behov och omvandla till en teknisk lösning.
  • Du kan kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

Vi är inte som alla andra – vi är unika med vår djupa kompetens och branschkunskap i kombination med vår varma passion och vår gemenskap som värnar om varje individ. Vi är en arbetsplats som är mer än bara jobbet. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har ett engagemang utöver det vanliga, och älskar att dela med oss av våra briljanta tankar. Vi går in i det vi tror på, och vi gör det helhjärtat. Vi har energin hos det lilla företaget kombinerat med lugnet bara ett bolag med vår långa erfarenhet kan känna. Vi vill utvecklas. Vill framåt. Tillsammans för en bättre morgondag, det är Team PV.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Linn Fransson på 072 5669983 eller linn.fransson@plantvision.se.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Göteborg,Lund,Stockholm,Södertälje,Uppsala

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Scriptwizard
Technology
Data Analyst
Technology
Industriell automationsingenjör
Technology

Mer om livet på Plantvision