Great Place to Work emblem 2022-2023

Applikationskonsult, industri 4.0

Du älskar tekniken. Du vill vara med och påverka digitaliseringen av svensk industri. Du är den som vill kombinera ditt stora intresse för teknik och problemlösning genom att fullt ut få vara innovatören, kommunikatören och teknikern – allt på samma gång. Var det precis dig vi beskrev? Då ska du komma och jobba som konsult inom produktionssystem hos oss!

Det här blir din roll 
Triggas du av vår resa? Vi är i en expansiv fas och vill nu bli fler för att möta efterfrågan från våra kunder. Som konsult inom digitalisering för framtidens industri hjälper du våra kunder inom framförallt tillverkningsindustrin att ta sig till nästa steg i företagets utveckling och effektivisera sin produktion. Du kommer ofta få vara med från början av projektet och kartlägga hur kunden arbetar, för att sedan genomföra och implementera systemet som du tillsammans med teamet har föreslagit. Vi arbetar med komplexa projekt som även innebär support efter implementation och långsiktigt relationsbyggande med kund.

Det roligaste med mitt jobb är att det är så varierande uppgifter. Jag får dessutom ha kontakt med många olika människor genom våra kunder, och jag fick under mina 3 första månader åka till ställen i Sverige jag aldrig varit på tidigare, och få inblick i branscher jag inte ens funderat på. Jag får energi av att hjälpa folk att underlätta sin vardag, och på mitt jobb får jag kombinera det med det bästa jag vet; kreativ problemlösning!”

Lydia, Konsult

Så här kommer du att briljera
För att trivas i den här rollen och hos oss är det viktigt att du tycker om att lösa tekniska problem. Du kommer tillsammans med kollegor, men även självständigt, arbeta fram en lyckad leverans till kunderna. Du tar egna initiativ och säkerställer att kunden verkligen får det som den behöver. Vi ser gärna att du kan ta en roll som mentor, därför är det viktigt att du tycker det är roligt att dela kunskap, engagera kollegor och vägleda andra.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

  • Du tycker det är roligt att mappa processer och effektivisera kundens verksamhet genom systemimplementationer.
  • Du har tidigare erfarenhet av att jobba med planering, hantering av logistik och material, gärna inom tillverkningsindustrin.
  • Du har lätt för att kommunicera med andra.
  • Du förstår och lyssnar in kunderna, anpassar tekniklösningar efter behov samt tar ansvar för att leverera det du lovat.
  • Du är bekväm med både svenska och engelska, i tal och i skrift.
  • Du har tidigare arbetat med produktionssystem och har kännedom om SQL-databaser.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag. 

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi brinner för att utveckla och utvecklas. Hos oss är det stort fokus på att dela kunskap och alla driver sin egen utveckling i vardagen kombinerat med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Linn Fransson på 0725 66 99 83 eller linn.fransson@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Stockholm,Uppsala,Lund,Göteborg

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Processingenjör Göteborg
Technology
Processingenjör Lund
Technology
Processingenjör Stockholm
Technology

Mer om livet på Plantvision