Great Place to Work emblem 2022-2023

Industriingenjör

Stoppa in dina variabler i scriptet och se om det är idé att läsa vidare:

PAM annonspng.png

Hur mycket frustration känner du när anläggningsuppgifter inte stämmer när du ska planera en underhållsåtgärd eller en ombyggnad? Hur många gånger har du letat efter ventil KV-HV01 men upptäckt att den heter KVA-HV001? Är du trött på att mata in anläggningsdata gång på gång och leta efter uppgifter i olika databaser? Tänk om det fanns ett program som alla kunde arbeta i tillsammans, där informationen delades direkt, där data bara behövs matas in en gång, där förändringar loggas när och av vem de utfärdas och där man kan arbeta från tidig idé till drift? Vi har det – och nu söker vi förstärkning!

Förstår du vad vi pratar om och skulle vilja lära dig? Då ska du jobba med oss!

Det här blir din roll
Vi söker dig som vill utvecklas (och aldrig bli fullärd!) inom konfigurering och anpassning. Som vill dyka ner i script och som vill hjälpa våra kunder att utvecklas och förbättra deras verksamheter. Ser du dessutom att problem går att lösa via ett Excelark, gärna med hjälp av ett makro? Och att varje problem är en möjlighet att lära dig något nytt? Bra!

I den här rollen kommer du få bidra med nytta hos våra kunder varje dag. Vi är med och effektiviserar svensk industri genom att förbättra IT-lösningar och optimera arbetsprocesserna, indirekt bidrar vi därmed även till en bättre miljö!

Hos oss kommer du bl.a.:

  • Konfigurera och ta fram script som automatiserar kundens arbete. Mycket av anpassningen sker via script snarare än programmering, men det går även att göra plug-ins i .Net.
  • Tillsammans med kund diskutera olika arbetsflöden och integrationer med andra system.
  • Utveckla dina programmeringskunskaper i ett spännande program som ersätter AutoCAD och Excel – där det inte finns några gränser!

Jag kunde inget om COMOS när jag kom hit för fyra år sedan och hade inte programmerat så mycket. Nu hjälper jag kunder varje dag genom att komma på bra lösningar i COMOS och även programmera lösningen.” Filip Abrahamsson, konsult.

Så här kommer du att briljera
Hur du är som person kommer ha stor påverkan på din framgång hos oss. Om du är någon som tycker att det är roligt att samarbeta och jobba tillsammans med andra, brinner för att lära dig nya saker och är en person som inte väntar på att saker ska komma till dig utan tar egna initiativ för att komma framåt – då ser vi stor potential i dig!

Förutom ovan egenskaper ser vi även att:

  • Du har några års erfarenhet inom konstruktion eller underhåll av processanläggningar.
  • Du är van vid att jobba med Excelmakron eller liknande, antingen något du gjort i arbetet eller på fritiden.
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
  • Du är naturligt organiserad och noggrann, eller har lärt dig arbeta på ett sådant sätt.
  • Generella CAD-kunskaper är en merit men inget måste – du lär dig av oss!

Vi ser gärna att du bor i Stockholmsområdet och har möjlighet att vara hos kund i Söderort.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.  

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel. 

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Robert Velén på 0725 21 69 31 eller robert.velen@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Göteborg,Lund,Stockholm,Uppsala

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Processingenjör Life Science
Technology
Vi söker vår nästa LIMS-hjälte!
Technology
Processingenjör
Technology

Mer om livet på Plantvision