Great Place to Work emblem 2022-2023

Automationskraft sökes!

Plantvision har en gedigen tradition av att erbjuda sina kunder automations- och digitaliseringslösningar. Förutom att vi erbjuder våra kunder leveranser av industriella automationssystem, erbjuder vi våra kunder digitaliseringstjänster i ett bredare perspektiv gentemot processindustrin och dess OT-system. Detta bredare perspektiv kan omfatta system- och nätverksarkitektur, utvärdering av automationssystem, konfigurering och programmering, instrument och hårdvara samt testning och validering.

Det här blir din roll
Vi vill nu hitta framtidens konsulter med upp till tre år arbetslivserfarenhet inom industriautomation som vill vara en del av vårt team och erbjuda våra kunder inom processindustrin sin kompetens som är spetsad med expertkompetens från våra experter. Du kommer att briljera hos kunden och känna att Plantvision är din bas för kunskapsdelning. 

I den här rollen kommer du få utveckla dina kunskaper inom industriautomation, i nära samarbete med en mentor som kommer finnas som stöd för dig och dina uppgifter. Programmera, testa och konfigurera kunders automationssystem inom framför allt processindustri är några av de uppgifter som ingår i rollen.

Så här kommer du att briljera 
Du är en problemlösare av rang som identifierar den bakomliggande orsaken till problemet, söker efter de effektiva och praktiska lösningarna för att sedan ta itu med dem. Vidare är du en positiv och social person som tar dig an utmanande mål och situationer med energi och entusiasm.

För att trivas i den här rollen har du:

  • Minst en kandidatexamen inom automation, data, mekatronik.
  • Minst två års erfarenhet inom automation och/eller processindustri.
  • Erfarenhet av att översätta skrift till program.
  • Goda IT-kunskaper.
  • Kunskap i något automationssystem och/eller programmeringsvana.
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.  

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel. 

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Vid ansökan, bifoga även ett examensbevis och kursbevis. Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Fredrik Arrigucci på 070 381 78 99 eller fredrik.arrigucci@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Stockholm,Lund,Göteborg

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Specialist inom applikation och implementation
Technology
Automationskraft sökes!
Technology
Affärsutvecklare Energisystem
Technology

Mer om livet på Plantvision