Great Place to Work emblem 2022-2023

Affärsutvecklare Energisystem

Har du en känsla för vilka lösningar som krävs för att försörja Sverige och världen med planerbar och fossilfri elektricitet? Vill du driva affärsutvecklingen av ett konsulterbjudande som hjälper till att nå dessa lösningar? Brinner du för att skapa tillväxt genom engagemang och kunskapsdelning? Ser människor omkring dig, dig som en inspiratör och initiativtagare av rang?  Svarade du precis ja på detta? Bra!

Det här blir din roll
Plantvisions erbjudande gör livet lättare för våra kunder att effektivisera sin verksamhet. Våra kunder finns inom alla typer av processindustri och energiproduktion.

Som affärsutvecklare är du med i ledningsgruppen för Plantvision Technology Consulting och har personal- och budgetansvar, vilket innebär att du kan känna ägarskap över hela kedjan från rekrytering till leverans. För att främja en stark och trygg tillväxt bygger ditt ledarskap på att konsulterna utvecklas som självständiga medarbetare där din roll idealt är coachande och att det är du som visar riktningen. Du ansvarar för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens utveckling. Arbetsdagarna, arbetsuppgifterna och kunderna kommer innehålla stor variation och vi söker dig som ser detta som utvecklande och utmanande.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas men generellt fördelas arbetet mellan:

  • Nätverkande och kundmöten samt offertarbete
  • Rekrytering
  • Coachande ledarskap av energisystemskonsulter
  • Strategiarbete och erbjudandeutveckling
  • Eventuellt egna konsultuppdrag

Så här kommer du att briljera
Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom energiproduktion varav en del av din erfarenhet är från leverantörsledet som försäljningschef, affärsutvecklare, eller liknande. Erfarenhet av tjänsteförsäljning/som konsultchef och personalansvar är meriterande men absolut inget krav. Det viktiga är att du har en passion för och förmåga att hitta kundens utmaningar och kunna föreslå lösningar till dessa samt att du med ditt driv och effektiva men varma kommunikation skapar bra stämning både hos dina medarbetare och kunder.

För att lyckas, utvecklas och trivas i rollen ser vi även att:

  • Du med din erfarenhet har förståelse för branschen och tar initiativ för att utveckla erbjudande, organisation och kunders verksamhet.
  • Du får energi av utmanande mål och att bidra till verksamhetsutveckling.
  • Du är en person som tar stort ägarskap för dina uppgifter och aktivt letar efter möjlighet till utveckling för dig själv och din omgivning.
  • Du hanterar även otydliga situationer på ett effektivt sätt och proaktivt föreslår lösningar på problem.
  • Du talar och skriver flytande svenska och är en van IT-användare av olika typer av system. 

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.  

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel. 

Ansökan
Är du redo att forma framtidens teknikaffär med oss? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Fredrik Arrigucci på 0703-817 899 eller fredrik.arrigucci@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

 

Om tjänsten

Team: Technology
Placering: Lund,Göteborg,Stockholm

Hur ser vår rekryterings-process ut?

Vi är stolta över vår rekryteringsprocess. Hos oss jobbar några av de bästa i branschen och allting börjar på sätt och vis där, med en rättvis och evidensbaserad process. Den är liksom skelettet i våra leveranser eftersom den hjälper oss att säkerställa att vi kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Genom att följa varje steg kan vi nämligen vara säkra på att du är personen vi söker. Oavsett vem du är och vad du har gjort innan – matchar du profilen, så hälsar vi dig välkommen!

Steg 1
urval

Vi granskar din ansökan, undersöker hur väl du matchar tjänsten utifrån kompetens, potential och dina beskrivna personliga egenskaper.   

Steg 2
Intervju

Initialt tar vi ett första samtal över telefon, därefter får du träffa ansvarig ledare, delar av ditt team och HR. 

Steg 3
Tester och referenser

Genom tester säkerställer vi en evidensbaserad rekrytering. Som sista steg tar vi in dina referenser.

Steg 4
Erbjudande

Hurra! Vi verkar vara en perfekt match för varandra. Då erbjuds du en anställning hos oss. 

Steg 5
Onboarding

Redan efter signerat kontrakt påbörjar vi introduktionen till oss. Vi vill skapa en så god start som möjligt på din nya spännande resa hos oss!

Liknande jobb

Specialist inom applikation och implementation
Technology
Automationskraft sökes!
Technology
Affärsutvecklare Energisystem
Technology

Mer om livet på Plantvision