Hej!

Jag heter Mikael Dadoun och jobbar som senior konsult inom affärsområdet Compliance på PlantVision. Det roligaste med mitt jobb är alla trevliga kollegor och deras ackumulerade kompetens, fantastiskt kul!

Jag har i mer än 27 år studerat och arbetat inom läkemedelsbranschen. I mitt arbete har jag fått följa med i alla delar av ett läkemedels framtagande, från molekyl till att sälja färdigt läkemedel på apotek. Det är en fantastisk resa att upptäcka, uppleva och jag har mött många fantastiska människor och patienter. Jag erfarenhet av olika roller som till exempel kvalitetsvärderare, projektledare, chef och auditör/inspektör (GMP, GAMP, GLP, ISO). Mitt fokus är alltid patienten (nyttan, användbarhet, säkerhet hos läkemedlet).

Min fritid handlar mycket om att vara en engagerad förälder, baka och att läsa. Har en massa åsikter om vad en riktigt god kopp kaffe är och tycker mycket om att resa och uppleva ny mat, kultur och att diskutera med människor. Jag har flera barn och en fantastiskt driven fru (alltid full rulle och nya projekt).

Om du vill veta mer om vad jag gör eller hur det är att arbeta på PlantVision kan du alltid kontakta mig eller någon av mina kollegor!