Hej

Jag heter Cecilia Jacobsson och arbetar som Affärsområdeschef på Manufacturing and Supply Chain Management. En väldigt rolig roll där jag får stötta mina fantastiska kollegor att utvecklas både inom sina uppdrag och inom PlantVision. Affärsområdet jobbar, lite förenklat uttryckt, med digitalisering av produktion och spänner över nästan allt mellan automation och affärssystem. Erbjudandet ligger väl i tiden och det är otroligt spännande att få vara med på digitaliseringsresan inom svensk industri. 

Det jag uppskattar med mitt jobb är att jag fått förmånen att se många olika typer av verksamheter och delar av verksamheter. Jag har även haft förmånen att ha roller där jag kunnat påverka mycket och hjälpa projekt och företag att hitta effektiva vägar för både sin digitalisering och mer generella affärsprocesser. 

På hemmafronten har jag tre små barn och det är därför viktigt för mig att ha en arbetsgivare där jag kan fortsätta att utvecklas trots föräldraledigheten, deltidsarbete och VAB-perioder. På PlantVision upplever jag att man satsar på individen oavsett privata förutsättningar vilket jag uppskattar mycket.

Låter detta som intressanta utmaningar för dig? Slå mig eller någon av mina kollegor en signal!