Vad du behöver veta innan du flyttar produktions- och stödsystem till molnet

Vi bjuder in till ett 30 minuters webbinarium med fokus på den digitalisering vi befinner oss i. Inom alla industrier diskuteras det nu mycket kring att flytta sina applikationer till molnet och de krav som utvecklas i samband med denna resa. Men förutom funktioner är det viktigt att utvärdera ifall den tänkbara lösningen kan också stödja företagets framtida vision och även anpassas till oförutsedda utmaningar.

Vem är webbinariet riktat till?

Framförallt dig som arbetar inom industrin och är delaktig i er organisations digitaliseringsresa – och särskilt om ni redan nu funderar på att byta ut gamla applikationer. Många företag har redan startat sin molnresa, genom att t.ex. införa Office 365, men det kan vara knepigare när det kommer till produktionskritiska system, till exempel, ett elektroniskt kvalitetsledningssystem, labbsystem eller produktionsplaneringssystem.

#lifescience #laboratory #discretemanufacturing #medtech #processindustry #oil&gas #processmanufactuirng #biotech #medicaldevice #pharma

Varför ska du vara med?

Digitaliseringen och molntjänster förändrar näringslivet och samhället. Snabb teknisk utveckling, digitala plattformar och artificiell intelligens utmanar ständigt och man behöver följa utvecklingen för att hålla sig updaterade.

Digital transformation kan uppnås på olika sätt men i slutändan handlar det om er teknologi och om den är tillräckligt flexibel i en marknadsmiljö som förändras kontinuerligt.

På webbinariet hjälper vi dig att förstå skillnaderna mellan de olika typer av molnlösningar och hur du kan välja det bästa alternativet för just din organisation.

Information

Datum
20221028
Tid
09:00:00
-09:30:00
Plats
Online
Pris
Gratis
Relaterat innehåll
Automation
Plantvision helautomatiserar OKQ8:s depåhantering
Läs mer
Automation
Going wireless – An innovative solution for pharmaceutical facility monitoring
Läs mer
Automation
Uppgradering av kritiskt styr- & övervakningssystem
Läs mer
y2x5fws2ee2vyqaisj1sow