Få ordning på din tekniska anläggningsinformation

Hanteringen av den tekniska anläggningsinformationen är ofta eftersatt på många industrier. Vi kommer att gå igenom flera av de vanligt förkommande utmaningarna som finns kring hantering av teknisk anläggningsinformation (både dokument och data) samt hur de kan lösas och därigenom öka effektivitet och kvalitet.

Öka din anläggnings upptid genom kvalitetssäkrad hantering av data och dokumentation. Var med på webbinariet och dra nytta av lärdomar och praktiska tips som kan hjälpa er organisation att lyckas med er digitala resa.

Vem är webbinariet riktat till?

Framförallt till dig som jobbar med underhåll, produktionsledning, IT, teknik, digitalisering, kvalitetsstyrning, eller som chef på ett företag inom process- eller tillverkande verksamhet. Du kanske arbetar inom diskret tillverkning och montering, processindustrin, olja & gas, metall & mineral, livsmedelsindustrin, vatten och avlopp eller inom Life Science. Alla med intresse för industriell digitalisering och Industri 4.0 är välkomna!

Varför ska du vara med?

Vill ni bli effektivare, få kontroll på den tekniska anläggningsinformationen och därigenom öka upptiden på anläggningen? Kunna genomföra myndighetsinspektioner med mindre risk för strul?

Under webbinariet kommer två av våra experter inom digitalisering av underhåll och anläggningsinformation att gå igenom vilka utmaningar som finns, hur de kan lösas och därigenom öka effektivitet och kvalitet.

Du får också möjlighet att ställa dina frågor direkt till våra experter.

Vad kommer vi att gå igenom?

  • Definitioner – för att gå igenom de begrepp som kommer användas
  • Utmaningar – hur ser det ut på många industrier idag?
  • Lösningar – hur kan man lösa utmaningarna?
  • Nyttor – vad leder lösningarna till för vinster?
  • Införande – hur ser processen för införande ut?
  • Tid för frågor och diskussioner.

Information

Datum
20221006
Tid
10:00:00
-10:45:00
Plats
Online
Pris
Gratis
Relaterat innehåll
Automation
Plantvision helautomatiserar OKQ8:s depåhantering
Läs mer
Automation
Going wireless – An innovative solution for pharmaceutical facility monitoring
Läs mer
Automation
Uppgradering av kritiskt styr- & övervakningssystem
Läs mer
y2x5fws2ee2vyqaisj1sow