PlantVision Om oss Kontakt Karriär Helpdek

VARFÖR VÄLJA PLANTVISION?

Vi inriktar oss på att hjälpa företag där den operativa verksamhetens prestanda är nyckeln till framgång. Under de senaste 15 åren har vi arbetet inom varierande branscher och byggt upp en stabil kundbas. Till exempel förlitar sig alla Sveriges kärnkraftverk idag på lösningar från PlantVision för insamling av processdata i realtid och vi har levererat lösningar till fyra av norra Europas fem oljebolag.

Många av de företag vi arbetar med har varit kunder hos PlantVision sedan verksamheten startades, något vi är mycket stolta över. Enligt kunderna själva är vår värdegrund en framstående anledning till varför samarbetet med PlantVision fungerar så väl.

  • Resultat – Kunder värdesätter alltid ett positivt resultat på sista raden. Långsiktiga värden, ökad produktivitet och mindre kassation innebär helt enkelt ett förbättrat affärsresultat.
  • Förtroende – Processförbättringar implementeras ofta i komplexa miljöer. Våra kunder förlitar sig då på vårt kunnande och vår tekniska expertis för att uppnå fullt ut integrerade lösningar. Oavsett hur stort eller litet ett projekt är, ska våra kunder vara trygga i att nå sina mål. 
  • Engagemang – Service och support är viktiga framgångsfaktorer. Våra kunder kan alltid förvänta sig lyhördhet och en stark servicekänsla från oss. Med såväl entusiasm som integritet stödjer vi våra kunders arbete för ständiga förbättringar och varaktigt värde.

Vad säger kunderna?

Ta reda på hur vi har hjälpt några av våra kunder att nå sina mål. Referensprojekt >> 

 

Dela:

Follow us LinkedIN