PlantVision Om oss Kontakt Karriär Helpdek

PARTNERSAspentech är ett amerikanskt företag noterat på Nasdaq-börsen och en av världens främsta leverantörer av programvaror för processstyrning, MES-system och Supply Chain Mangement.
www.aspentech.com

 

Formpipe är ett svenskt, marknadsledande, programvarubolag inom dokument- och ärendehanteringssystem. För kunder inom Life Science tillhandahåller Formpipe ett elektroniskt kvalitetsledningssystem – Platina QMS, som innehåller de vanligaste kvalitetsprocesserna för branschen. Formpipe är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.
http://www.formpipe.com/sv/Life-Science/

 


Preactor är världsledande inom produktionsplanering och schemaläggning. Deras programvaror används av många olika typer av företag inom tillverknings- service- och logistikbranschen.
www.preactor.com

 

 

 
Siemens plattform Simatic Totally Integrated Automation är en av de mest implementerade automationslösningarna inom industri- och enegribranschen. www.siemens.com

 

 

ThermoFisher Scientific är ett amerikanskt företag noterat på NYSE-börsen. De är en av världens främsta leverantörer av laboratorieutrustning och programvaror till laboratorie- och tillverkningsbranschen.
www.thermofisher.com

 

 

 

Invensys Wonderware erbjuder programvaror inom industriell IT oavsett bransch, t.ex. MES, HMI och OEE. www.wonderware.com

 

Dela:

Follow us LinkedIN