PlantVision Om oss Kontakt Karriär Helpdek


SMART Manufacturing

SMART Manufacturing omfattar många olika saker, t.ex. digitalisering, IIoT (Industrial Internet of Things), molntjänster, maskininlärning, utnyttjande av sensorer och automation.

I slutändan handlar det om att använda produktionsdata på ett optimalt sätt för att kunna fatta snabba, kritiska och välgrundade beslut i realtid som hjälper Er att driva Er produktion mer effektivt.

Ett smartare sätt att fånga, analysera, visualisera och kommunicera data gör att du snabbt kan upptäcka ineffektivitet och problem, hitta en lösning och införa förbättringar snabbare.

Data-driven produktion
Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av lösningar som stöder SMART Manufacturing. Våra lösningar täcker hela leveranskedjan från planering, tillverkning, anläggningsövervakning, kvalitetskontroll, underhåll och konstruktion till produktionsuppföljning.

Vi har lång erfarenhet av att implementera och integrera system i både reglerade och icke-reglerade produktionsmiljöer.

Vi hjälper Er att VISUALISERA Er produktion så att alla – ledning, ingenjörer och operatörer – konsekvent kan fatta bättre och snabbare beslut som ökar effektiviteten och förbättrar resultaten.


Anslut Analysera Visualisera Agera

 


Follow us LinkedIN