PlantVision Om oss Kontakt Karriär Helpdek

PRODUKTIONSAUTOMATION

PlantVision har omfattande erfarenhet från att ha arbetat med PLC/SCADA och distribuerade styrsystem. Vi erbjuder specialistkunskap och ett brett utbud av tjänster som täcker hela livscykeln för system, från att utveckla strategier och definiera krav och arkitektur, till att implementera lösningar och erbjuda kontinuerlig support.

Vi kan hjälpa er med allt från rena konsultuppdrag i form av projektledning, tekniska specialister och resursförstärkning till kompletta nyckelfärdiga leveranser av stora distribuerade styrsystem.

Vår styrka ligger i att vi kan kombinera vår kunskap inom automation med övriga kompetensområden på PlantVision såsom verksamhetskonsulting, kvalitetssäkring, IT-infrastruktur och produktionsledning. Genom denna unika kompetens, med såväl bredd som djup, kan vi hjälpa Er att förbättra effektiviteten och tillförlitligheten i Er verksamhet samt minska livscykelkostnaderna för Era automationssystem.

Systemexpertis

Genom vårt certifierade partnerskap med Siemens och Wonderware kan vi erbjuda marknadens bredaste produktutbud inom automation, inklusive:

  • Siemens WinCC
  • Siemens Simatic S7
  • Siemens Fältbuss (et200 etc)
  • Siemens Simatic PCS 7
  • Siemens Process historian/och MIS-Light
  • Wonderware System Platform
  • Wonderware InTouch®

Vi kan även hjälpa Er med att skapa full kontroll över både Er anläggning och Er konstruktionsprocess genom hela dess livscykel med Siemens integrerade mjukvarulösning COMOS.

Lösningar som skapar mervärde

Våra konsulter kan designa och utveckla modulbaserade produktionsprocesser i enlighet med ANSI/ISA-88 (S88) – en kraftfull standard för att ordna automatiserade och manuella produktionsprocesser inom batchproduktion, kontinuerlig produktion eller diskret tillverkning.

PlantVisions långa erfarenhet av arbete tillsammans med kunder inom regulatorisk verksamhet och stora vana av att leverera i enlighet med GAMP 5 och övriga regulatoriska krav, leder till att Ni som kund kan luta Er tillbaka och lita på att vi utför ett gott arbete med kvalitet i fokus.

I situationer där äldre system visar sig vara komplicerade och kostsamma att administrera, erbjuder vi en plan som hjälper Er att återta kontrollen över systemet samt utveckla mer effektiva långsiktiga strategier. Exempel på detta är bland annat migrering från Simatic S5 till Simatic S7 eller virtualisering av äldre SCADA-system.

Vi kan även hjälpa Er med att integrera Era automationslösningar med övriga produktions- och affärssystem, och därmed öka värdet av Ert automationsnätverk.

Dela:

Follow us LinkedIN