PlantVision Om oss Kontakt Karriär Helpdek

LABORATORIEINFORMATION

PlantVision erbjuder Er möjlighet att revolutionera arbetssättet i Ert laboratorium. Vi hjälper Er att möta de utmaningar som moderna laboratorier står inför; att hantera enorma mängder prov och analysdata, att garantera fullständig spårbarhet och erbjuda åtkomst till information i en skyddad miljö – detta kostnadseffektivt och i enlighet med gällande regulatoriska krav.

I hjärtat av laboratorieverksamheten finns vanligtvis ett laboratoriedatasystem (LIMS). Våra konsulter har samlat många års erfarenhet av att arbeta med olika LIMS, särskilt de från Thermo Fisher Scientific.

Vi erbjuder även erfarenhet och specialistkunskap kring de processer som utförs i laboratoriemiljö. Vi kan hjälpa Er att förbättra planeringsaktiviteter, provhantering och andra arbetsflöden, och därmed möjliggöra reducerade ledtider och effektiviserade arbetssätt.

Det papperslösa laboratoriet

Vi kan också signifikant öka värdet i Er verksamhet genom att integrera Era olika system, såsom laboratorieutrustning, LIMS, elektroniska dokumenthanteringssystem och andra affärs- och produktionssystem. Detta hjälper Er att minimera den ineffektiva pappershanteringen, att sprida och dela information snabbare, att minska risken för manuella fel och att fatta beslut tidigare.

Våra konsulter hjälper Er att säkerställa att all information hanteras i enlighet med kvalitetsstandarder, såsom ISO 17025, eller regelverk som CFR 21 Part 11/Annex 11 inom läkemedelsindustrin.

 

Dela:

Follow us LinkedIN