PlantVision Om oss Kontakt Karriär Helpdek

APPLIKATIONSUTVECKLING

Med vår långa erfarenhet av att arbeta med lösningar inom produktion och laboratorier, är PlantVision den perfekta affärspartnern när Ni behöver systemsupport men standardlösningar inte uppfyller Era krav.

Våra konsulter har kunskap, skicklighet och erfarenhet för att kunna hjälpa Er att definiera, utveckla och underhålla skräddarsydd systemsupport som möter Era behov. Vi hjälper Er att implementera väldokumenterade och användarvänliga applikationer som förenklar och effektiviserar den dagliga verksamheten.

Vi kan ge Er stöd genom hela livscykeln för lösningen, från behov till kravspecifikation, genom leverans till efterföljande support och administration.

Bygga in mervärde

Våra konsulter är specialiserade på programutveckling, databasutveckling, Business Intelligence (BI), och datainsamling från produktionsnära system. Detta medför att vi kan omvandla Era idéer och kravställningar till tekniska funktionsspecifikationer som stödjer ett flexibelt angreppssätt.

Vi använder den senaste tekniken för att säkerställa att nya applikationer fungerar tillsammans med Era befintliga produktions- och laboratorielösningar. Med vår erfarenhet av att ha arbetat med olika system och leverantörer och vår omfattande kunskap inom integration, erbjuder våra lösningar större värden för Er verksamhet än vad lösningar från en vanlig IT-partner skulle göra.

 

Dela:

Follow us LinkedIN